Erdem resim koymasın kampanyası yapalım.bu nedir ya🙂)
Amfi nedir ?
Bende fotoğrafı görünce tam size eq karşılaştırması soracaktım siz yapmışsınız bile yorumu 🙂38513 eklentisini görüntüle Son hali bu oldu öğrenci olunca daha ucuz pedallara yüklendim
Mooerin 5 band eq su , Geçen aylarda sattığım mxrı bana hiç aratmadı aksine üstündeki level potu sayesinde dahada memnun kaldım .
Mooer baby tuner ise 130 küsür liralık fiyatıyla kendine aşık etti beni gecikme süresi herşeyi çok stabil yapılmış .
Geriye kalan pedallar zaten biliniyor .
8/8 , Adaptör çıkışı kalmadı bir süre pedal alamıyacağız 😀
Mxr ın kalitesi farklıdır elbet bilemem ama mooer,150 lira gibi komik bir fiyata efsane bir pedal yapmış kesinlikle şüphe etmeden alabilirsiniz.Bende fotoğrafı görünce tam size eq karşılaştırması soracaktım siz yapmışsınız bile yorumu 🙂
Mxr ın kalitesi farklıdır elbet bilemem ama mooer,150 lira gibi komik bir fiyata efsane bir pedal yapmış kesinlikle şüphe etmeden alabilirsiniz.
üstüne süpürgeyi yaklaştırsanız daha da süper olur 😀 benim pedallarda sürekli tozlanıyor, evle falan alakalı herhalde, knobların ayarlarını bozmadan tozlarını alıyorum alabildiğim kadar.38514 eklentisini görüntüle
bb preamp ve carl martin comp lim. eklendi pedal boardun sıfır fiyatı 11060 tl ikinci el olarak satılır sa 7000 den aşağı satılmaz çünkü her birinin üstünde emek var tecrübe var
38514 eklentisini görüntüle
bb preamp ve carl martin comp lim. eklendi pedal boardun sıfır fiyatı 11060 tl ikinci el olarak satılır sa 7000 den aşağı satılmaz çünkü her birinin üstünde emek var tecrübe var
7 tane fiş var hepsini bir arada topladım piriz çoğaltıcının fişinin üstüne de düğme yaptırdım fiş takıp çıkarma derdi yok setuptaadaptör setup zannettim fotoğrafı görünce bi an. 😀
artık 3 pedal kullanıyorum 😀 en sağdaki kendi yaptığım mark 1 klonu, kutunun boyutlarını internette buldum (D*A*M forumunda paylaşmışlar), ona göre büktürdüm.
Boss DM-2'yi bu sene tekrar çıkarttı. Tape echo gibi sesi olan bir pedal. Üçü çok iyi setup olmuş 🙂
teşekkür ederim 😀Boss DM-2'yi bu sene tekrar çıkarttı. Tape echo gibi sesi olan bir pedal. Üçü çok iyi setup olmuş 🙂
galiba içinde mn3205 var 3 tane, tahminimce standart kısmında biri, custom kısmında diğer ikisi çalışıyor.Boss DM-2'yi bu sene tekrar çıkarttı. Tape echo gibi sesi olan bir pedal. Üçü çok iyi setup olmuş 🙂
selam
bu waza craft serisi adı altında çıkan dm2'den mi bahsediyorsunuz, yoksa standard olarak da piyasaya sürüldü mü ?
Tavsiye ister misiniz bilmem fakat ts tarzı için Way Huge Green Rhino, chorus için Catalinbread Callisto öneririm 😀41114 eklentisini görüntüle
Tuner, chorus ve belki bir drive daha (ts9-808 tarzı) ekleyerek tamamlamayı düşünüyorum.
Tavsiye ister misiniz bilmem fakat ts tarzı için Way Huge Green Rhino, chorus için Catalinbread Callisto öneririm 😀