Aaaaa, anne bak Erdem Birgül'ün de bir zamanlar normal bir ekipmanı varmış...İlk processorüm..Zoom GFX-707
73127 eklentisini görüntüle
Efsane pedal gfx 707 yapılan ince ayarlarla inanılmaz tonlar çıkan ender prosesörlerden.İlk processorüm..Zoom GFX-707
73127 eklentisini görüntüle
Ovgusunu cok duyduk, bahsedildigi gibi lezzetli mi bari?Yepisyeni geldi, üstün Alman mühendisliği 😛
Daha cok derinlemesine inceleme firsati bulamadim ama ilk tepkim "ben daha once boyle bir sey calmadim" oldu 😀 feed ve body inanilmaz efektif ayarlar. Isteyene istedigini veriyor 🙂Ovgusunu cok duyduk, bahsedildigi gibi lezzetli mi bari?
Iyi günlerde kullanin 🙂Daha cok derinlemesine inceleme firsati bulamadim ama ilk tepkim "ben daha once boyle bir sey calmadim" oldu 😀 feed ve body inanilmaz efektif ayarlar. Isteyene istedigini veriyor 🙂
Cok sagolun; herkese nasip olur umarim 🙂Iyi günlerde kullanin 🙂
Umarım hep böyle kalır demişim şu an board dahil hepsini satmışım 😀
Mesa ve Carl Martin'den memnun muydunuz?Umarım hep böyle kalır demişim şu an board dahil hepsini satmışım 😀
Carl Mardin'den oldukça memnundum ancak Eksileri vardı şimdi yerinde Carl Martin Andy Timmons Compressor var. Aynısı ama made in china bir pedal için çok pahalı. Eskisi Danimarka el yapımıydı. Mesa Boogie oldukça iyi ama daha iyi boostlar mevcut. Kişisel görüşüm tabi. Şu an yeni Carl Martin Compressor'ün 2. kanalını kullanıyorum boost için.Mesa ve Carl Martin'den memnun muydunuz?
Andy Timmons gibi 🙂 Güle güle kullanin..Carl Mardin'den oldukça memnundum ancak Eksileri vardı şimdi yerinde Carl Martin Andy Timmons Compressor var. Aynısı ama made in china bir pedal için çok pahalı. Eskisi Danimarka el yapımıydı. Mesa Boogie oldukça iyi ama daha iyi boostlar mevcut. Kişisel görüşüm tabi. Şu an yeni Carl Martin Compressor'ün 2. kanalını kullanıyorum boost için.
Teşekkürler. Yeni board'un fotoğrafını yakında eklerim buraya.Andy Timmons gibi 🙂 Güle güle kullanin..
Hepsini topluca 5 dakika önce almış gibisin 🙂
Malesef bcb60 inanilmaz derecede toz cekiyor...