Nova System'de tuner mevcut. Neden extra tuner kullanmaktasiniz?72914 eklentisini görüntüle
Bir yanım hep minimalist diğer yanımsa hep tatminsiz. Hayırlısı diyorum..
Nova System'de tuner mevcut. Neden extra tuner kullanmaktasiniz?
Ama pembe gitarım yok. 🙁Adamın pembe kablosu bile var. Dağılın beyler.
Burst ü almışsınız hayırlı olsun 🙂 Nasıl beğendiniz mi?
Ben de musket'i sorayım 🙂 nasıl methedildiği kadar var mı
Benim de gözüm Rc Boosterda kaldı, kaça maloldu ayıptır sorması ve nasıl memnun musunuz? 🙂
Tesekkurler. Zaten uzun bir sure severek kullandigim bir pedaldi. Nedense elimden cikarmistim vaktiyle. Yaptigi is diger pedallardan farkli, sanki cam gibi.Burst ü almışsınız hayırlı olsun 🙂 Nasıl beğendiniz mi?
Var. Bir sure fuzz pedallari ile kafayi yedim, sonra buna denk gelince duruldum. Elime gelen bilindik ve butik pek cok fuzz pedalini denedim. Muff ayarinda fakat daha fazla ayarlanabilir (tweakable) bir sey ariyordum cunku fuzz pedallari ampli ve gitar seciminde cok inatci. Nokta atisi oldu benim icin.Ben de musket'i sorayım 🙂 nasıl methedildiği kadar var mı
RC Booster'i Plutonmusic'ten aldim. Guzel bir fiyata satiliyor. Beyaz olani da severek kullanmistim ama tek gain kati olmasi dertti benim icin. Iki tane kullanmak ise biraz gereksiz masraf. Bence piyasadaki en iyi clean booster olan bi pedala ikinci gain kati eklenince de almam pek uzun surmedi. Sanirim oradan alan ilk kisi de benim.Benim de gözüm Rc Boosterda kaldı, kaça maloldu ayıptır sorması ve nasıl memnun musunuz? 🙂
Bu SH cezbediyordu beni resmen, heveslendirdiniz 🙂 Güle güle kullanin 🙂RC Booster'i Plutonmusic'ten aldim. Guzel bir fiyata satiliyor. Beyaz olani da severek kullanmistim ama tek gain kati olmasi dertti benim icin. Iki tane kullanmak ise biraz gereksiz masraf. Bence piyasadaki en iyi clean booster olan bi pedala ikinci gain kati eklenince de almam pek uzun surmedi. Sanirim oradan alan ilk kisi de benim.
JHS muffaletta'nın da sonuçları iyi gibi gözüküyor, almalıyım diye kendimi gaza getirdim ama araştırdığımda smd board kullandığını gördüm, 230 dolara smd board ayıptırVar. Bir sure fuzz pedallari ile kafayi yedim, sonra buna denk gelince duruldum. Elime gelen bilindik ve butik pek cok fuzz pedalini denedim. Muff ayarinda fakat daha fazla ayarlanabilir (tweakable) bir sey ariyordum cunku fuzz pedallari ampli ve gitar seciminde cok inatci. Nokta atisi oldu benim icin.
Tesekkurler.JHS muffaletta'nın da sonuçları iyi gibi gözüküyor, almalıyım diye kendimi gaza getirdim ama araştırdığımda smd board kullandığını gördüm, 230 dolara smd board ayıptır
Fotoğraflarda gözüktüğü üzere blackout effectors daha delikanlı işi pedal yapıyor, güzel pedal hoca board'unda paralansın 🙂
72983 eklentisini görüntüle
72985 eklentisini görüntüle
Maşallah çok güzel de, bu kadar çok pedal kullanarak ve sinyali zayıflatarak (Buffer göremedim sanki.) yazık etmiyor musunuz?
Tesekkurler. Kablolar lava, board disinda kalan pedallar yedek oyuncu. Kompresor veya EP booster genellikle acik. Ayrica Nebulus (buyuk kirmizi olan) buffered bypass olarak calistiriyorum. Hepsi dusunuldu. 🙂Maşallah çok güzel de, bu kadar çok pedal kullanarak ve sinyali zayıflatarak (Buffer göremedim sanki.) yazık etmiyor musunuz?
O zaman bu durum karşısında yapacağım tek şey ağzımın suyunu silmek olacak. 🙂Tesekkurler. Kablolar lava, board disinda kalan pedallar yedek oyuncu. Kompresor veya EP booster genellikle acik. Ayrica Nebulus (buyuk kirmizi olan) buffered bypass olarak calistiriyorum. Hepsi dusunuldu. 🙂