ilk fırsatta yollarımız ayrılacak gibi zaten. tabi bendeki üşengeçlik ile zor :/Malesef bcb60 inanilmaz derecede toz cekiyor...
ilk fırsatta yollarımız ayrılacak gibi zaten. tabi bendeki üşengeçlik ile zor :/Malesef bcb60 inanilmaz derecede toz cekiyor...
Sevgili @taka@Grundar Bu bir hayli güzel olmuş. Öyle böyle değil. Naçizane tavsiyem Soulfood yerine Oxblood, Tumnus veya Archer olur. Bu boarda daha yakışır. Mojovibe için de nazar boncuğu takıver altına, çok fena baktım.
Sevgili @taka
Abicim, fevkalade yerinde ve güzel tespitler 👍...Ben de tamamen benzer duygular içindeyim, Reptile'ı henüz deneyemedim, beğenmezsem o ve SoulFood ile ilgili gelecekte bir kalkınma planı yapacağım 😆...Ama şimdi sırada bir ampli var, niyeti çılgınca 68 DDRI a bozmuş durumdayım, mali durumları az biraz toplayayım, onun da bakacağız bir çaresine 😛...
Sevgiler ve saygılar...
Abicim, onu Timmy ve KOT ile halledeceğiz artık 😉...Biraz yeşillik eksik yalnız @Grundar , güzel bir ts de yakışır bu board a.
Bence ts al yine de, birde 68 ve 65 drri yi iyice karşılaştırmanı tavsiye ederim. Gerçi ne istediğini biliyorsun sen belli 🙂Abicim, onu Timmy ve KOT ile halledeceğiz artık 😉...
Wah'ı beğeniyor musunuz?
Malesef hiç memnun değildim, pot hışırtı yapıp duruyordu (2-3 kere değiştirmiştim, yerine koyduklarım da yapmaya başlıyordu 1 ay gibi kısa bir sürede), volume boost rahatsız ediyordu, en sonunda içine şunu yapıp koydum (Guitar FX Layouts: Ibanez WH10) koyduğumdan beri hiç sorun yaşamıyorum. Almayı düşünüyorsanız çok tavsiye edemem malesef.Wah'ı beğeniyor musunuz?
Blacklight'ın normal Polytune'dan farkı nedir acaba? Bir de memnun musunuz?
Bir farkı yok ışıkları farklı sadece 🙂Blacklight'ın normal Polytune'dan farkı nedir acaba? Bir de memnun musunuz?