Ben şu an Analogman Juicer kullanıyorum, bir müddet Hyper Gravity ile test edicem, Petruccinin bundan önceki setupında kullandığı compressor bunu deneyebilirsiniz.drive için compressor önerirsen hangisi olur pedal olarak mesalar için ?
Ben şu an Analogman Juicer kullanıyorum, bir müddet Hyper Gravity ile test edicem, Petruccinin bundan önceki setupında kullandığı compressor bunu deneyebilirsiniz.drive için compressor önerirsen hangisi olur pedal olarak mesalar için ?
Şu setupa karşı beğenimi geri alıp sonra tekrar tekrar beğenmek istiyorum vallahi 😀 İnanılmaz bir görsele sahip. Özellikle o üzerinde bisiklet olan mavi pedal..Yerleşimi yeniden düzenledim. Şu anda kullanış kolaylığı açısından en iyi şeklinde. Hypergravity ve Suhr yeni geldi ama onlarla vedalaşacağız sanırım🙂 Onlar giderse ehx soul food ve serene boost aynı yerlere geçecek düzen değişmeyecek.
78752 eklentisini görüntüle
O bisikletli pedal Alen Geere Italian Drive.Sub-miniature nos bir lamba ile çalışan overdrive pedalı. Yüksek voltaj ile çalışıyor. Knoblar ve bisiklet benim eserim. Gören herkes beğeniyor sadece pedalı yapan Emre uyuz oluyor🙂🙂Şu setupa karşı beğenimi geri alıp sonra tekrar tekrar beğenmek istiyorum vallahi 😀 İnanılmaz bir görsele sahip. Özellikle o üzerinde bisiklet olan mavi pedal..
Bb preamp boostlama macerası ne durumda ? Tube screamer işe yaradı mı ? Fındık dalları yeşillendi mi ? 🙂🙂 Ehx soul food ile boostlayınca nasıl olur diye sormuştun. Benim forum jam i için ayrı koyduğum ( medya bölümünde ) kayıtta final bölümünde ehx ile boostlanmış bb preamp var. Hatta oradaki rotary efekti de drive öncesinde. İki konu için de fikir verebilir.Sade.
Sona bir modülasyon atmayı düşünüyorum.Phase 90 veya vibe olabilir.Reverb konusunda karasızım.Bütçem kısıtlı ev taşıma işlerinden.Shimverb olabilir.
78775 eklentisini görüntüle
"Drive pedaldan alinmaz" derken almistim Pinnacle'i, tabi sasirdim haliyle. Gercekten harika bir pedal
Bende paylaşayim. Şimdilik son hali gibi..
blues proyu ne zaman aldınBende son durum, bana bir pedalboard tasarlamak isteyen gonullu var midir?? 😀
79132 eklentisini görüntüle