77866 eklentisini görüntüle bb preamp ekibe yeni katıldı. 🙂
Hayırlı olsun Caner, muazzam bir pedal, iyi günlerde kullan.
77866 eklentisini görüntüle bb preamp ekibe yeni katıldı. 🙂
Demek siz aldiniz son kalani 😀. Bayagi hayal kirikligina ugramistim 😀. Gule gule kullanin.77866 eklentisini görüntüle bb preamp ekibe yeni katıldı. 🙂
Selam,
Benim hypergravity de dün akşam geldi. 5 dakika çalabildim sonra bakarım diye kapattım. Bakalım, 10. kompresör pedalım olacak sanırım. Empress, Keeley vs bir sürü üst seviye pedal kullandım. Hem kompresör sevmiyorum hem satınca pişman oluyorum. Deli miyim neyim.. bu Hypergravity de yakında ilan sayfalarını süsleyebilir🙂
Bi kere çok güçlü bir compressor, henüz bir ayarına dokunmadım, ancak özellikle "drive tonu" için oldukça etkili olduğunu söyleyebiliriz, fiyatına göre çok başarılı...ben clean ve drive için ayrı compressor kullanılması gerektiğini düşünüyorum, ve çok ince ayarlanması gereken bir efekt, yoksa kötü sonuçlara yol açabilir.@scalloped hypergravity nasıldır? yorumlarını alabilir miyim 🙂 ayrıca, mümkünse, toneprint editor ekran görüntüsünü paylaşırsan hangi parametrelere müdahale edildiğini de görebiliriz🙄
drive için compressor önerirsen hangisi olur pedal olarak mesalar için ?Bi kere çok güçlü bir compressor, henüz bir ayarına dokunmadım, ancak özellikle "drive tonu" için oldukça etkili olduğunu söyleyebiliriz, fiyatına göre çok başarılı...ben clean ve drive için ayrı compressor kullanılması gerektiğini düşünüyorum, ve çok ince ayarlanması gereken bir efekt, yoksa kötü sonuçlara yol açabilir.
Bi kere çok güçlü bir compressor, henüz bir ayarına dokunmadım, ancak özellikle "drive tonu" için oldukça etkili olduğunu söyleyebiliriz, fiyatına göre çok başarılı...ben clean ve drive için ayrı compressor kullanılması gerektiğini düşünüyorum, ve çok ince ayarlanması gereken bir efekt, yoksa kötü sonuçlara yol açabilir.