Aynı pedalı bende alıp sattım.Unboxing'den dakikalar sonradan bir kare
😀 Ben asıl öyle bir noktadayım ki 3 kanal + tap temposuz delay ihtiyacımı görmüyor. O derece.Tap temposuz delay yarımdır.
Modfactor alip bir de aux switch bagla 🙂😀 Ben asıl öyle bir noktadayım ki 3 kanal + tap temposuz delay ihtiyacımı görmüyor. O derece.
Ben DL4 üzerinde tepiniyorum. Sinyal kaybım var ve sırf bu pedal yüzünden 2. adaptöre ihtiyaç duyuyorum.Modfactor alip bir de aux switch bagla 🙂
Ne mutlu ki tap&tempo kullanmıyorum. Sadece wet tonlar versin yani Andy James baba gibi kullanayım kafası olduğu için DD7'yi sattım analog deniyim dedim 🙂Aynı pedalı bende alıp sattım.
Ne yazık ki tap & tempo ya ihtiyaç duymuştum. 2. delay olarak kullanmalık bu tam aslında.
Hayırlı olsun Oğulcan ancak ben flaşbek tavsiye ederdim 😀
nasıl beddua ettiysen başıma gelmedik kalmadı Amazon bu defada iki kere para çekmiş sabahtan beri yine Amerikana dert anlatmaya çalışıyorum ancak sorun bankadaymış olay Türkçeye dönünce dehşet kavga ettim 😀@wolkN yav kufur edecem olmayacak. 😀
O drive knobu sihirli bir knob🙂 güle güle kullan.
Tam onu konusuyorduk arkadasla telefonda. 😀 Tesekkurler, siz de gule gule kullanin.O drive knobu sihirli bir knob🙂 güle güle kullan.
Gözüm kaldı teleci 😉