Aha, gelmis Neunaber!
Evet 48 gün sonunda bin bir sıkıntı ile sonunda kavuştum 🙂
Aha, gelmis Neunaber!
Bu başlık pedallarımızı göstermek için, siteden kovulmazsınız merak etmeyin 😉Ben yaptıklarımı buraya koyarsam beni siteden kovarlar hepsini gösteremiyorum.
"Arion Stereo Chorus" hastasıyım 🙂 güzel board @AKIRA
En keyif veren 80'ler chorusu katılıyorum. Bende de beyaz olan yeni versiyonu var. 31 senelik iyi denk gelmiş. Kesinlikle F/P konusunda en tatmin edici modellerden biri.
Fiyat performans klasmanı ayrı da bana göre ciddi hi-end sınıfında bir sese sahip chorus, ayrıca stereo. 80'ler ve Chorus hayranı biri olarak dinlemediğim chorus pedalı kalmadı, çoğunuda denemişliğim var ama bunun gibisi yok diyorum. Boss ce 2 güzel mesela ama o yuvarlak chorus tonu ve ton genişliği beni tam olarak tatmin etmedi. Ölsemde arionumdan vazgeçmem 🙂. Sende ki gray label dediklerinden o zaman?
Board giderek güzelleşiyor güzel günlerde kullanın. 🙂
Teşekkürler, senin octafuzz ve bunun ile baya bi hendrixçilik oynarız 😉Board giderek güzelleşiyor güzel günlerde kullanın. 🙂
Valla abi senin boardda aklımda olan bir sürü alet var. 🙂 Her yola da gelir gibi duruyor. 🙂 Keyfini çıkar abi sıkılırsan ben şartları zorlarım eheheh. KWS'ler Philip Sayce'ler de güzel olur octafuzz ile. 🙂Teşekkürler, senin octafuzz ve bunun ile baya bi hendrixçilik oynarız 😉
Benim pedalın sesi.
Aynen KWS, SRV türü tonlar içinde hoş pedal 😉Valla abi senin boardda aklımda olan bir sürü alet var. 🙂 Her yola da gelir gibi duruyor. 🙂 Keyfini çıkar abi sıkılırsan ben şartları zorlarım eheheh.
KWS'ler Philip Sayce'ler de güzel olur octafuzz ile. 🙂
Reverblerimizi bir yanyana getirmemiz lazim 😀84295 eklentisini görüntüle 84294 eklentisini görüntüle
Bu da benim melankolik pedallarım 🙂 aynı zamanda dünyam diyebilirim.
Reverblerimizi bir yanyana getirmemiz lazim 😀
Youtube'da dinlemediğim pedal kalmamıştı, andertons pedalboard quest 2'de EWS mod olanı denk geldikten sonra yerimde duramadım. sch-zd modelini bulup aldım. ews mod olanları da çok hoş, bir de fiyatları uçmasa... Chorus konusunda aynı renklerdeyiz 😉