01 demiş ki:Ya beyler bugün bir yerde Digitech XHR Hot Rod Rock Distortion buldum.
ben genelde Boss un pedallarını kullandım onun için bilgim yok bu alet hakkında.
Bu aletin kalitesi,çok yönlülüğü ne durumdadır?
Bir MD-2 (benim favori pedalımdır) ile karşılaştırdığımızda artı eksi olayı nedir?
Hellhound demiş ki:01 demiş ki:Ya beyler bugün bir yerde Digitech XHR Hot Rod Rock Distortion buldum.
ben genelde Boss un pedallarını kullandım onun için bilgim yok bu alet hakkında.
Bu aletin kalitesi,çok yönlülüğü ne durumdadır?
Bir MD-2 (benim favori pedalımdır) ile karşılaştırdığımızda artı eksi olayı nedir?
X Serisi pedallardan çoğunu denedim veya kullandım(kullanıyorum 🙂 ).Çok kullanışlı ve güzel aletler fakat bir eksi yönleri var ki pille çalıştırılamazlar.Boss ların drivelarının current draw'ı en fazla 20mA, X serisi pedalların ise 90'ın üzerinde yanlış hatırlamıyosam.Uygun adaptör bulursan düşünmeden al derim.MD-2 yle kıyaslarsan MD-2'nin tonları Hot Rod'a göre boğuk,Digitech'in baya net ve temiz tonları var.Eq konusunda da Boss üstünlük sağlıyor.İkisini de bikaç saat çalmışlığım var,eğer ben temiz tonları low end'e tercih ederim diyorsan Hot Rod'u al derim 🙂 Bu arada tarzını bilmem ama bulabilirsen Tone Driver'a da bi bak,çaldığım en iyi overdrive pedallarından biri ve yelpazesi geniş baya.
Slaytanic demiş ki:boss pedallar kaç watt güç isterler?? bendeki adaptör 9w acaba yetersizmi?