modulasyon olarak digitech daha beğeniyorum ama driveları çok kötü,Canneerr demiş ki:kasma para biriktir podv2 al ya da line6ya güven uber metal al,ama tabiki en kralı pod v2 olur bu seçenekler arasında
GKN demiş ki:modulasyon olarak digitech daha beğeniyorum ama driveları çok kötü,Canneerr demiş ki:kasma para biriktir podv2 al ya da line6ya güven uber metal al,ama tabiki en kralı pod v2 olur bu seçenekler arasında
Line6 da drive ı aşmış bu olayı(bazı yerlerde tüpten güzel ses veriyor,kendi görüşüm),2si birden çok iyi olur gibi geliyor.
Pod v2 de xt deki insane metal pulverize var mı?
kazık olduğu doğru(200$gibi)rastansaga demiş ki:uber metali bi halt gibi 2 katına satıyorlar ama amerikada metal zone daha pahalı. Evet yeni kazıklanma aracımız:UBER METAL(uber kazzık)
GKN demiş ki:kazık olduğu doğru(200$gibi)
ama amerikada 99$dolar über metal
85$ dolar metal zone.daha pahallı değil yani
metalzone 75$rastansaga demiş ki:
Ehehe bence amfini de satıp mis gibi bir amfi al kendine yeteri kadar paran olduğu zaman 🙂GKN demiş ki:forumu biraz kirlettim ama kafam çok karışık.
Metal zone çok klasik sesli
line6 uber metal biraz dijital sesli ve çok sert(istediğmden fazla) ama modulasyonla yumuşar gibi ve fiyatı 2 katı
sizce ne yapayım?
Jackson MG &marşal MG30dfx im var
1.Metal zone al analog olsun
2.uber metal al sonra ilerde modulasyonu iyi efektöre bağla clean ampsim'i ordan al (bana mantıklı gelen)
3.kasma, para biriktir pod v2 al
slipknot tonun hayranıyım(slipknotun değil) eklenir.
petrucci2 demiş ki:rp200'ü nasıl bilirsiniz
.DaveMustaine_64 demiş ki:amatör piyasayı göz önünde bulundurarak alacağın bir pod 2.0ın işine acayip yarayacağını söyleyebilirim 🙂 Çünkü konserlerde ne gibi bir ekipman olacağı kesinlikle belli olmuyor,
GKN demiş ki:.DaveMustaine_64 demiş ki:amatör piyasayı göz önünde bulundurarak alacağın bir pod 2.0ın işine acayip yarayacağını söyleyebilirim 🙂 Çünkü konserlerde ne gibi bir ekipman olacağı kesinlikle belli olmuyor,
aslında benim kullandığım 3 ton var.bunlar metal zonun kine uygun değil.
1.agressif palm muting atak.(line 6 metal)
2.Crunchımsı metal riff(line 6 pulverize)
3.high gain solo.(Line 6 insane)
jeff bu tonlar pod V2.0 yok dedi.Benzer tonlar var mı? çok deneme imkanım olmuyor.
2.eli ne gibidir? 200$ı gözden çıkardık bir 100$ da ekleyebilirim.