medusa666 demiş ki:selmalar tekrardan..biraz konuşulan dışı ama başlık içi bir sorum olacak
bende bi bsleyemedim şu pedalları..beslesem kurban keseceksiniz biliyorum ama kusura bakmayın..
ns 2 ile 8 tane pedal besleniyor dimi? bende ns 2 var bide kablosu ile orjinal regüleli boss adaptör alsam..ns 2 yi bağlasam ve ordan elimdeki chorus,ge7,comp,delay e dağıtsam??mt2 ve ds 2 yi pil ile kullansam nasıl olur??? mt 2 ve ds 2 gerçekten bir delay a göre % 70 daha az pil harcıyor enedim gördüm.. 🙂gerçi bazı pedallar ve adaptör PSA ama elimdeki 1-2 pedal mesela cs 3 ve ge 7 ACA türünde..bu problem yaratırmı acep??ve besleme gerçekleşip dip grültüsüz ağrısız bir setup kurulabilirmi?
çok teşekkürler
GKN demiş ki:drive pedallarını direk power amp e girmekle
Combo Amfi ye girmek arasında ne fark var?
pyramind demiş ki:medusa666 demiş ki:selmalar tekrardan..biraz konuşulan dışı ama başlık içi bir sorum olacak
bende bi bsleyemedim şu pedalları..beslesem kurban keseceksiniz biliyorum ama kusura bakmayın..
ns 2 ile 8 tane pedal besleniyor dimi? bende ns 2 var bide kablosu ile orjinal regüleli boss adaptör alsam..ns 2 yi bağlasam ve ordan elimdeki chorus,ge7,comp,delay e dağıtsam??mt2 ve ds 2 yi pil ile kullansam nasıl olur??? mt 2 ve ds 2 gerçekten bir delay a göre % 70 daha az pil harcıyor enedim gördüm.. 🙂gerçi bazı pedallar ve adaptör PSA ama elimdeki 1-2 pedal mesela cs 3 ve ge 7 ACA türünde..bu problem yaratırmı acep??ve besleme gerçekleşip dip grültüsüz ağrısız bir setup kurulabilirmi?
çok teşekkürler
Ns2 yi, tavsiye edilen adaptörü ile kullandıktan sonra bütün pedallarını da onunla besleyince, ortada bir sorun olması için sebep göremiyorum. Her şeyi doğru yoldan yapmış oluyorsun, sanırım sonucun da doğru olacaktır. 😉
medusa666 demiş ki:pyramind demiş ki:medusa666 demiş ki:selmalar tekrardan..biraz konuşulan dışı ama başlık içi bir sorum olacak
çok teşekkürler
Ns2 yi, tavsiye edilen adaptörü ile kullandıktan sonra bütün pedallarını da onunla besleyince, ortada bir sorun olması için sebep göremiyorum. Her şeyi doğru yoldan yapmış oluyorsun, sanırım sonucun da doğru olacaktır. 😉
hehehehe :twisted: desenize sonunda bu işi halledebileceğim.. :roll: nerde keci,tavuk falan..hemen keselim 😛
teşekkür ederim..
cazır cuzur sesler çıkmaz demi?pyramind demiş ki:GKN demiş ki:drive pedallarını direk power amp e girmekle
Combo Amfi ye girmek arasında ne fark var?
Combo amplinin inputuna drive sağlayan bir pedal girersen zincir şöyle olur: pedal-->amplinin preampı-->amplinin power ampı-->speaker
eğer amplinin preampından da drive ı açarsan çok, istenmeyen sonuçlarla ve çılgın bir gürültüyle karşılaşırsın. Ancak amplinin clean modunu veya low gain modunu kullanıp, pedalı oraya girmende bir sakınca olmaz.
Powerampın görevi ise preamp gibi sesi şekillendirmek değil, aldığı sinyali "aynen" güçlendirmektir. Powerampa pedal bağlarsan pedalın sesini güçlendirmiş olursun sadece, böylece pedalın çıplak sesiyle büyük speakerları sürebilirsin.
skate_punk demiş ki:selam ben gitar pedal alışverişi ile bişey danışmak istiyorum musadenizle ben cry baby 535q almak istiyorum 130$ ama ben kapıda verebirlirmiyim ucretini ve tam olarak ne kadar kargo parası oluyor yani toplamda 130+? tesekkur ederim
haklısında Benim gitar AVT50 yi görünce çığlık cığlık bağırıyorcash demiş ki:Çığlığı pedal değil manyetik attırır...