Otto_Creek demiş ki:
slm..
Bende digitech rp200 war , bide epi lespaul... artık bıras daha profesyonel adım atmak ıstıyorum ..
Digitech yerine hangi processoru onerebılırsınız tech 21 ıcın ii diyorlar..Kullanan varsa yorumlarını dinlemek isterim...
Ya da analog sisteme gecsem evde tadını alabilirmiyim?
2. bi alternatif olarakta manyetik degistirmeyi dusunuyorum.. slash yada zakk wylde tadında bir sound yakalamak istiyorum... Acaba ne onerirsiniz manyetik olarak ??
Simdiden tesekkurler....
Manyetik konusunda bir şey diyemeyeceğim ama efeklerle ilgili konuşacak olursak analog setup kurman, processor almandan çok daha olumlu olur. Processorlerdeki birçok efektin bir arada özelliği olması en önemli nokta ancak analog pedalların tadı bir ayrı olur.
😉 Processorün tadını evde nasıl çıkartabiliyorsan, analog pedalların da tadını çıkarabilirsin. Yalnız analog setup biraz daha pahalıya gelir. Bu noktada iş sana kalır. Ama şunu söyleyebilirim ki, kesinlikle deneyerek karar vermelisin. Git bir müzik markete, istediğin ya da almayı düşündüğün pedalları ve processorleri dene ve duy! Sonra fiyatlarına bakarak, karar ver!
😉
Sevgiler...