Delioglan demiş ki:Demek ki bazen kaliteli şarkıların dinlenilmeye cesaret edilmesi için TV yoluyla milletin kulağının içine sokulması gerekebiliyor ve/veya bu yöntem faydalı olabiliyor..
the_wall demiş ki:Pinhani'nin "Hele bi gel" şarkısı kanal d de yayımlanacak olan "kavak yelleri" adlı bi gençlik dizisinin tanımında kullanılıyor...
Pinhani'yi ben çok güzel bir kadına benzetiyorum... Kesinlikle birileri bu güzelliği fark edecek ve bunu elde etmeye çalışacak... Popüler kültür ise, ağızlarının salyalarını akıta akıta bu güzelliği elde etmeye çalışacak ve tabi kısa bir zaman sonra terkedecek olan kodaman adamlar... Pinhani keşke onların güzel vaatlerine kanmasa... Tamam biliyorum, albüm birilerinin kulaklarına ulaşmak için yapılıyor. Ama iki gün sonra terkedecekler kesinlikle, bu gerçeği de herkes biliyor...
Gerçek Pinhani severlerin "kalplerinden başka vaadecek" bişeyleri yok tabi... Neyin ne olduğunu, uzun zamanlar sonrasında, Pinhani 'nin kendi verdiği kararlar akabinde nereye geleceğini bekleyerek öğreneceğiz....
forsytia demiş ki:kavak yelleri dizisinde ki müzikler keşke pinhaninin olmasaydı bilen bilmeyen herkese sakız olcak şarkılar...[/quote
ßencede
hasanayvenli demiş ki:horoza sormuşlar tavuk mu yumurtadan çıkar yumurta mı tavuktan horoz ben bafiler geçeşirm gerisine karışmam demiş
ben dinler geçerim gerisine karışmam