G
Guest
bence güzel bi grup sesi falan güzel solistin.. 🙂
db demiş ki:albümün bir parçasını dinledikten sonra tüm albümü dinlemiş oluyorsunuz, başlangıcı ve sonu aynı şarkılar birbirinin türevi 😀 tabiri caizse mıy mıy başlıyor öyle de sona eriyor 🙂
basbuyucu demiş ki:hım hım hıııım ya akın da yıllarca bu işten para kazanamadık illa para kazanacam tribindedir ondan düşmüştür buralara zira yapımcı solistin babasıymış falan filan lan bu paranın gözü aksın hesabı
Bloody_Wolverine demiş ki:Bütün şarkıları iyi maşallah ama bir şarkıları var ki dinleyince sanki Pinhani'nin değilmiş gibi duruyor. Çok Da Umrumda diye bir parça. Sanki Duman söylüyor gibi geliyor.
namakulkurgu demiş ki:Kavak Yelleri ' nden önce dinlettiğim ve beğenmeyen bir sürü insan diziden sonra baktım pinhani dinliyorlar...Ulan aynı şarkıyı 6-7 ay önce bne dinlettiğimde nedn beğenmediniz o zaman puştlar 🙂 sinirtlendim valla gereksiz yere 😀
eserseri demiş ki:aslansın Pinhani... kaplansın Pinhani... başarılar Pinhani... sürekli program yaptığınız bir mekan var mı Pinhani?..
Tam Cem Özkan'ın "Dön bana" adlı şarkısının etkisinden kurtuluyordum ki "beni al" beni yeniden benden aldı :? çok feci...
diziyle de çok uyumlu olmuş müzikler...Dizinin çok işine yaramış olabilir sırf müzikler için izleyenler var şekil 1.a)Ben 😀