fjallstorm demiş ki:![]()
Bu gruba dikkat arkadaşlar...Çok yetenekliler gerçekten... Ben ileride çok seyretceğimize inanıyorum... Ve birçok grubun da pabucu dama atılabilir...O kadar iddialıyım çünkü onlar daha çok iddialılar...
Saygılar...
Moonshiner demiş ki:bugünkü performans oldukça iiydi ama ses sistemi ve organizasyon için aynı şeyi söyliyemicem.Piranha'yı daha güzel organizasyonlarda görmek dileğiyle...
nevermore demiş ki:Moonshiner demiş ki:bugünkü performans oldukça iiydi ama ses sistemi ve organizasyon için aynı şeyi söyliyemicem.Piranha'yı daha güzel organizasyonlarda görmek dileğiyle...
Organizasyonun hiç bir kabahati yok , tüm kabahat bar işletmesinin , düzeltmek istedim ( organizasyonla hiçbir bagım yok ) . Bilip bilmeden yazmayalım lütfen 😉
XENTRIX demiş ki:nevermore demiş ki:Moonshiner demiş ki:bugünkü performans oldukça iiydi ama ses sistemi ve organizasyon için aynı şeyi söyliyemicem.Piranha'yı daha güzel organizasyonlarda görmek dileğiyle...
Organizasyonun hiç bir kabahati yok , tüm kabahat bar işletmesinin , düzeltmek istedim ( organizasyonla hiçbir bagım yok ) . Bilip bilmeden yazmayalım lütfen 😉
düzeltmeye çalışmak derken ne yaptın?
ayrıca benim gördüğüm en kötü organizasyondu. daha kötüsünü yapmak eminim iyisini yapmaktan daha zordur. barda tek bir teknik eleman bile yok tu. madem durum böyle grupları çıkartmayacaksın ya da kendin ilgilenecveksin. bu arada piranha dan önce sahneyi olduğu gibi biz ayarladık ve mikserin başına geçen arkadaşla birlikte bişeyler yapmaya çalıştık. bir ekleme daha yapıyım eve bugün yaşanan bi olayı anlatıyım: bugün oraya sadece malzeme taşıyıp piranha ya yardım etmek için gelmiştim. ancak içeride hiçbir görevli olmadığı için piranha ya yardım olayından fazla şey yaptım. orada bar görevlilerinin yapması gereken işleri de biz yaptık ve arkadaşlarımız mümkün olan en iyi sahnede çalsın diye uğraştık fakat bardan çıkmadan önce gelen bir görevli benden zorla para istedi. çok enteresan adamlar adamların yapması gereken işi yapmaya çalışıyoruz organizasyon patlamasın istiyoruz. fakat adamlar tam bir çapulcu edasıyla dikleniyolar üstüne. ayıptır ayıp. ayrıca bu organizasyonu destekleyen ve yaptıklarını meşru göstermeye kalkacak kişi de bana göre ayıp eder. insaf yaw. bu organizasyoncular daha önce de şöyle bişey yapmışlardı: taylan ayık gelecek diye ilan astılar. taylan ayığın çıkış saatinde girdik içeri girdik baktık ki eren kömürlü çıktı taylan ayıkın yerine. bize dışarıda taylan ayık diye yalan söyleyip bilet sattılar. artık bu adamların rezil olup utanıp bu işi yapmamaları lazım. bu kadar da olmaz.
piranha bugün bence o sahne de yapılabilecek en iyi şeyi yaptı. zaten kendilerine ait ekipmanları da yoktu.piranha yı daha iyi organizasyonlarda da görmek isterim. garaj için de o kadar önyargılı olamamak gerekir. daha iyi organizasyonlar daha iyi organizatörler de olabilir. başarılar...