NiCoTeeN demiş ki:
Bak arkadaşım burda ona yardım ettim buna yardım ettim diye orda yapılan organizasyona para para wermeden gireceksin kendi arkadaşlarına yardım edeceksın ki ben orda bütün konser boyunca sewgili organizatör arkadaşım emrah'a yardım ederken sadece arkdaşlık ön plandaydı hiç bir beklentim yoktu.Sen ise çok büyük profösyönellik derecesinde , çok yüksek bir grup edasında( kastettiğim vokaldir!!!) gelip bana laf söylüyorsun orda werilen kapı giriş ücretleri olmasa o gitarın jagını takar çalardın ( :?: )
Pardonda sen iceri giris parası verdin mi? emraha yardım etmene ragmen sende icerdeydin sende giriş parası vermemen gerekli ayrıca tartısma yapmak istiyosan burası yeri değil orda özel mesaj var msn var al ordan ne demek istersen ordan de burda sacma sapan konularla topicigin sismesini istemiyoruz.derdi olan msn var özel mesaj var oradan yazsın yoksa giris ücretlerine mi yoksa konserde ki organizasyona mı bunu yeri burası değil burda grup ile ilgili görüşler yazılır çalıdığımız parcalara yada nasıl caldığımıza laf etmek istiyosan yaz.Tartışmak isterseniz ki bu herkes icin geçerli arkadaslarım icinde acın bi topic orda kapışın gruba ne ?????burda biz müzik icin ugrasıyoruz kim bizi cıkarmak isterse grubun kararına göre cıkarız yada cıkmayız.lütfen organizasyon tartışmasının bu forumda yapılmasını istemiyoruz.Biz hiçbir organizasyona laf etmedik bundan sonrada etmeyiz burdan reklam yapılmasını yada bi şekilde grup kullanılarak reklam yapılmasını veya grubun üzerinden cıkar sağlanacak konusmalara izni vermek istemiyoruz bu eğer bu sekilde devam ederse topic i kapatmayı düsünüyoruz bu organizasyonlardan bizim parasal herhangi bi cıkarımız olmadığını belirtmek istiyorum.O yüzden organizasyon konularını her organizatör girip topic acsın ve orda konusun.Burda amatör müzik gruplarının sucu ne cebimizde 5 kurus para yok ayagımızın altında ne pedal ne proces var konserde gördüğünüz gitarlar haricinde grubun doğru dürüst bi ekipmanı yok ki fark ettiyseniz gitarlarda öyle müthis gitarlar değil biz bu müziğe gönül verdik ve yapmak istedik bunu artık anlayın.Siz kötü caldınız deyin anlayayım ama burda kimsenin atışmasını yada organizasyon tartısması istemiyoruz.Bizim öümüzde daha cıkacak kesin olan 3 organizasyon var burdan kimse organizasyon hakkında laf etmesin bunu istemiyoruz ve modetörlere bu sekilde bi mesajda gönderiyoruz.Tekrar tekrar söylüyorum calmamıza laf ederseniz anlarız ama kişisel bi forum olmadığını anlayın bunun kişisel sorunlarınızı özel mesaj ve msnden cözün Herseye ragmen yardımcı olan kim varsa ismini bildiğim bilmediğim teşekkür ederiz.Artık sorunu olan özel mesaj atsın