zaz demiş ki:arkadaşlar pod xt live ın yanına bi boss ac-2 eklicem akustik soundu almak için..yanlız gitarı sadece ac-2 ile bağlayınca aldığım tonu gitar-podxtlive-ac2 şeklinde takınca alamıyorum.yani xtlive, ac 2 devreye girince devreden çıkmazmı? sonuçta efektleri karışıyor.Yardımcı olursanız sevinirim
zaz demiş ki:zaz demiş ki:arkadaşlar pod xt live ın yanına bi boss ac-2 eklicem akustik soundu almak için..yanlız gitarı sadece ac-2 ile bağlayınca aldığım tonu gitar-podxtlive-ac2 şeklinde takınca alamıyorum.yani xtlive, ac 2 devreye girince devreden çıkmazmı? sonuçta efektleri karışıyor.Yardımcı olursanız sevinirim
yokmu yardımcı olabilicek kimse?
DreamofStyks demiş ki:Arkadaşlar pod-xt live seslerini merak ediyorum yaptığınız ufak veya büyük kayıtları koyabilmeniz mümkün mü acaba bi türlü dinlemek nasip olmadı meraktan ölcem =)
notrdame demiş ki:noldu abi çok savundugun boss tan pod a mı gecmeyi düşünüyorsun köte algılama şaka niyetliyim 🙂
dnt_b_nlve demiş ki:arkadaslar pod xt live'da efektlerin parametrelerini nereden ayarlıyoruz? boss processorlerde her efektin ve kabinin ayar potansları mevcut ama podda göremedim..
nasıl yapıldıgı konusnda kısa bilgi verecek biri olursa sevinirim..