Stormcrow demiş ki:dnt_b_nlve demiş ki:bir sorum olacak..->
Evet çalıştırabilirsin.. Tüm podlar aynı. 9V Ac enerji ile çalışıyor.
Adaptörlerin giriş voltajı farklı ama çıkış voltajları aynı.
ZebulaH demiş ki:Stormcrow demiş ki:dnt_b_nlve demiş ki:bir sorum olacak..->
Şimdi bu doğru mudur?Yani orjinal 220lik orjinal adaptörü veya sıradan(kaliteli) bir 220V'u 9V'a çevirebilen 2000ma'lik AC adaptörle sorunsuz stabil olarak kullanabileceğimizi mi söylüyorsunuz?
Sadece adaptörler farklıysa alalım bir adaptör uğraşmayalım çevirici falan?
flyhigh demiş ki:arkadaşlar kusura bakmayın daha önce anlatıldımı bilmiyorum ama pod xt live usb ile nasıl tanıtılıyor pc ye herhangi bir cd gerekmiyor sanırım ama ben aleti pc ye takmama rağmen ses alamıyorum pc den output un kesinlike boşta mı olması gerekiyor yardımcı olunursa çok sevinirim
ZebulaH demiş ki:Stormcrow demiş ki:dnt_b_nlve demiş ki:bir sorum olacak..->
Şimdi bu doğru mudur?Yani orjinal 220lik orjinal adaptörü veya sıradan(kaliteli) bir 220V'u 9V'a çevirebilen 2000ma'lik AC adaptörle sorunsuz stabil olarak kullanabileceğimizi mi söylüyorsunuz?
Sadece adaptörler farklıysa alalım bir adaptör uğraşmayalım çevirici falan?
stormcrow öyle demiş ki:Evet çalıştırabilirsin.. Tüm podlar aynı. 9V Ac enerji ile çalışıyor.
600ytl'lik , parayı geçtim amelikalardan zar zor birini bulup getirdiğimiz hatta daha gelmesini dört gözle beklediğimiz bir aleti , evi yakmak pahasına 3 ytl'lik işportacılarda bile satılan bir adaptöre emanet etmek pek akıllıca olmasa gerek.Yorum sizin artık.poşetçay demiş ki:3milyonluk adaptörde aynı işi yapıyor arkadaslar büyütmeyin bunu bu kadar
KaRaBaSH demiş ki:o 3 milyonluk adaptör aynı işi yapıyo ama en ufak bi şeyde de direk yanmaya başlıyo. hele hele ac adaptörse iş iyice kötü. ufak bi kaçakta burnunuza bir "yanık rayihası" geliyo. sonrası malum; adaptörü prizden -yanıp yapıştığı prizden- sökmek zorunda kalıyorsunuz.
siz siz olun, ya orijinal adaptör kullanın ya da legend'a yaptırın. yazıcıoğluna falan fazla bulaşmamaya çalışın. ben bulaştım evi yakıyodum ordan biliyorum.
ZebulaH demiş ki:Tamam sen öyle söylememişsin kusura bakma da.Bende sen söyledin demedim.Senin söylediklerinden yola çıkıp böyle de olabilir o zaman diye bir yorumda bulunup sorumu sordum.Gerisini bilemem artık.Neyse verdiğin bilgi için sağol.Alacağımı aldım.
stormcrow öyle demiş ki:Evet çalıştırabilirsin.. Tüm podlar aynı. 9V Ac enerji ile çalışıyor.
600ytl'lik , parayı geçtim amelikalardan zar zor birini bulup getirdiğimiz hatta daha gelmesini dört gözle beklediğimiz bir aleti , evi yakmak pahasına 3 ytl'lik işportacılarda bile satılan bir adaptöre emanet etmek pek akıllıca olmasa gerek.Yorum sizin artık.poşetçay demiş ki:3milyonluk adaptörde aynı işi yapıyor arkadaslar büyütmeyin bunu bu kadar
Stormcrow demiş ki:Açıkçası ben hem solo hem ritm çalabileceğim orta yollu bir ton yapıyorum. Gayette memnunum. Manyetiklerin yükseklik ayarıda uygun alt tellerde solo çalarken ses düşük gelmiyor.
Drive lı ritmlerde scooped tone kullanmam eğer böyle yaparsan midler kısılacağından sololarda poblem çıkabilir. Solo tonunda bu sefer midler biraz daha yüksek ton ayarlarsın.
Yada Booster olarak birşey kullanırsın.
Mesela stomp bölümüne screamer , classic distortion yada boost+eq gibi birşey ayarla. Ritm çalarken kapalı olsun soloya geçtiğinde bastığın zaman sesi biraz daha yükseltsin. Drive ı falan düşük tut bunlarda.