- Konu Sahibi Konu Sahibi
Steve Vai sen bu hallere düşecek adam mıydın...
Ah be Slash.. Oscar'da ne olup ne bitiyor?
Steve Vai sen bu hallere düşecek adam mıydın...
Ah be Slash.. Oscar'da ne olup ne bitiyor?
Çocukların ilk dönemi bayağı bir emek taşıyor bu arada. Eskiden bir geyik vardı Ricky Martin çok fazla kızdan bıktığı için gay oldu gibi bunlardan fazla yetenek demeyeyim de teknik yeterlikten balatayı sıyırmışlar.
Her ne kadar kaçsamda algoritma peşimi bırakmıyor. Ibanez bu adamlara neden her hafta signature model çıkarıyor?
Gitar çok güzelmiş ama Charvel çakması gibi olmuş.
Hemde peynir ekmek gibi. Özellikle o nylon model. Hatta sizde de vardı sanırım?E demek ki satıyor? 🤣
O model imza modeli diye geçmiyor galiba ama tasarım aynı sanirim.Hemde peynir ekmek gibi. Özellikle o nylon model. Hatta sizde de vardı sanırım?
Canlıda ek olarak sadece synth kullanıyorlar arka plandan. Parçalıyor yoksa davulcu. Bence davulcuları apayarı bir dünya. Tim Henson Clay Aeschliman sırtlıyor zaten diğerlerininde hakkını yemeyeyimde.bu grubu ilk defa dinledim. tercihim karar verirken hep canlı konser kaydı dinlemek, zira arkada davulcu varken klipte hazır dijital davul yazıp koymak komik olmuş, teknik fena değil ama müzik kalitesini başarısız buldum...
Bu arada eğer Tim Henson un Zakk Wylde gibi bir görünüşü olsa bu grup bu kadar gömülmezdi.
Uç bir örnekti. Gruplarındaki diğer eleman gibi bi tip örnek verilebilir.Sanmıyorum. O zaman da atskinekelebek minvalinde gömülürdü. 🙂
ilk olarak görsel değil albümle tanıdım... bir süre dinledim karışık... çok açmadı .. tipini sonra gördümBu arada eğer Tim Henson un Zakk Wylde gibi bir görünüşü olsa bu grup bu kadar gömülmezdi.