arkadaşlar slm.geçenlerde zuhalden bi gt-8 aldım.fakat bunu nasıl taşıyacağım konusundaki sorunu çözemedim.şimdi padli çanta yaptırılıyo.ama ben sakar bi adam olarak o tarz çantalara güvenmiyorum.hard case tarzı bişey istiyorum.tahta gibi bişeyden yapmayı düşündüm.sitelere gittim.en hafif malzemenin kavak plaka olduğunu söylediler.ondan bi kutu yapcam içini strafor ve kumaşla kaplıyacam dışınıda kumaş kaplıycam.güzel bi hard case olcak.fakat bunun sorun yanı ağırlığı.case boş 6 kg falan olcak.5 kg da gt-8 toplamda 11-12 kg gibi büyük bi ağırlık olcak.taşıması sorun bi ağırlık.
şimdi sizlere sorum şu başka ne gibi bişeyler önerirsiniz?
yada böyle gt-6 gt-8 pod gibi ağır ve büyük prosesörleri olan arkadaşlar varsa onlar neyle taşıyolar?sizlerinde fikirlerinizi almak istedim?
ve prosesörü olan ve ona case yaptıranlar varsa nerde ve ne kadara yaptırdıklarını ve yaklaşık ağırlıklarını yazarlarsa sevinirim.
kib.kolay gelsin.müzikle kalın.😀
şimdi sizlere sorum şu başka ne gibi bişeyler önerirsiniz?
yada böyle gt-6 gt-8 pod gibi ağır ve büyük prosesörleri olan arkadaşlar varsa onlar neyle taşıyolar?sizlerinde fikirlerinizi almak istedim?
ve prosesörü olan ve ona case yaptıranlar varsa nerde ve ne kadara yaptırdıklarını ve yaklaşık ağırlıklarını yazarlarsa sevinirim.
kib.kolay gelsin.müzikle kalın.😀