Müslüm babayı kaybettik, mekanı cennet olsun. Mütevazi kişiliği ve yeniliğe hep açık tarzıyla kendimi bildim bileli takdir ettiğim, severek dinlediğim biriydi. Vefatından sonra hakkında çıkan haberleri ve samimiyetsiz yorumları kasten okumuyorum izlemiyorum. Zamanında "arabeskçi jiletçi bu" diye burun kıvıranlar birden bire büyük hayranı oldular.
O muhteşem Temple of The King'i bile kendi güzel tarzıyla yorumlamışlığı var. Dio ile de buluşmuşlardır diğer tarafta. Artık üstadlar bir arada diyebiliriz sanırım bu duruma.
Müslüm babayı kaybettik, mekanı cennet olsun. Mütevazi kişiliği ve yeniliğe hep açık tarzıyla kendimi bildim bileli takdir ettiğim, severek dinlediğim biriydi. Vefatından sonra hakkında çıkan haberleri ve samimiyetsiz yorumları kasten okumuyorum izlemiyorum. Zamanında "arabeskçi jiletçi bu" diye burun kıvıranlar birden bire büyük hayranı oldular.
O muhteşem Temple of The King'i bile kendi güzel tarzıyla yorumlamışlığı var. Dio ile de buluşmuşlardır diğer tarafta. Artık üstadlar bir arada diyebiliriz sanırım bu duruma.
sabah raporla akşam raporla bu ne böyle ya...
2007'den geliyorum, geçmiş zamandan, bakalım bu modül başarılı olacak mı, olmazsa kendi kendini patlatır zaten...
başarılı olursa görüşürüz agalar, olmazsa hakkınızı helal edin
admin kaldır şu benim otomatik banı, recaa ediyorum, eski günlerin hatrına eski dostlarımla takılıym şurda, bak 6-7 yıl önceki hesabımızı bulmuşuz zaten 🙂
hacı istemiosan yarın direk gitme hic bi şekilde yaptırım yapamaz sana, koşullar böle ya bokunu cıkardı özel sektör fiziksel işler falan filan takmadan alışcan karşılıgını aldıktan sora ülkede yaşam iyice zorlaştıyok bişey imzalamadım. ama bana demeselerdi karar senin çalışmak istiyoruz ben yine ay sonuna kadar ses etmezdim. ama hem öyle yapıyorlar hem görüşmede konuşmadığımız ekstra fiziksel işler yaptırıyorlar hem hademelik yaptırıyorlar. yani öyle böyle bizde lisans mezunuyuz ne işim var yer paspaslamayla.