Sarıyer'deyim 2 haftadır, internetim yok. Geçen cumartesi Fenerbahçe - Rizespor maçı için evime geldim, o sırada internete girip linki filan gördüm; indirdim, ilgili olduğum sitede açtığım Rectifier başlığında yayınladım vs..
O günden beri en çok dinlediğim şarkı olduğunu söylemeliyim. Gece yatarken, sabah kalkarken. Dinamo Kiev maçı için Beşiktaş'tan Kadıköy'e geçerken.. Ahh! Daha önce yayınlanan video çekiminden sonra çok çok iyi geldi, acayip özümsedim şarkıyı. Tangun'un sesi ölüyü diriltecek "Old School"lukta, artık buraya gelin de ellerimizle besleyip kalıbını kalınlaştıralım onun..
😀
Şaka bir yana; gerek sözleri, gerekse soundu açısından "Thrash Metal nedir?" sorusuna cevap verebilecek bir parça olmuş. Daha önce bahsettiğim gibi, linki verdiğim sitede, haydi linki de vereyim
http://forum.deliriyum.com/index.php?topic=1719.0 Bay Area'ya doğru uçanlar da oldu.. : )
Bazı grupların materyallerine ulaşma şansı kısıtlı olan benim gibiler için çok güzel oldu gerçekten bu kayıdın internete koyulması. Aynen devam edin demiyorum çünkü bundan hiç şüphem yok; son sözüm, zamanında başka gruplar için Ankara'ya geldiysem; Rectifier için de gelirim.
(İstanbul'a gelene de Sarıyer'de Palamut bedava, onu da belirteyim..
😀)
..!