ya arkadaşlar redd grubunun öperler şarkısındaki anlamı çıkarttınızmı ya ben şaştım kaldım bu şarkıyıda takdir etmiyorum açıkçası 😢 :twisted: :evil:
esiner demiş ki:gatorgrubun aradığı her neyse redd de bulamadıysa hiçbir yerde bulamaz...ayrıca bence sen doğan ı tam olarak duymamış ve görmemişsin....
klipleri de popçular gibi.garip garip danseden kızlar.sevmek için bi neden söylesenize bu grubu.
bedave demiş ki:klipleri de popçular gibi.garip garip danseden kızlar.sevmek için bi neden söylesenize bu grubu.
kliple tür tahlili mi yapıyorsunuz? bravo yani. mikrofonu yiycek gibi poz mu vermesi lazım?
mor ve ötesinden çok mu farklıdır tarzı da rockçı değil bunlar diyorsun. olay sert olmasıysa al sana örnek.
denoktabenokta demiş ki:bedave demiş ki:klipleri de popçular gibi.garip garip danseden kızlar.sevmek için bi neden söylesenize bu grubu.
kliple tür tahlili mi yapıyorsunuz? bravo yani. mikrofonu yiycek gibi poz mu vermesi lazım?
mor ve ötesinden çok mu farklıdır tarzı da rockçı değil bunlar diyorsun. olay sert olmasıysa al sana örnek.
boşuna kavga etmeyin!herifler zaten reportajlarına ''Biz pop-rock yapıyoruz'' dediler!