MeI_iFeRa demiş ki:bana kliplerinde kargoya özenmişler gibi geldi.. :? bunu sırf beğenmemiş olmak için sölemedim ama öle geldi kimse alınmasın kimse bozulmasın 😳
elijah demiş ki:MeI_iFeRa demiş ki:bana kliplerinde kargoya özenmişler gibi geldi.. :? bunu sırf beğenmemiş olmak için sölemedim ama öle geldi kimse alınmasın kimse bozulmasın 😳
Ya bi kaç kişiden daha duydum.Doğan,Koray'a benziyo sahnede falan diye..Ne alaka anlamadım..Tamamen farklılar bence.
Sahnede de izledim,uzaktan yakından alakaları yok...
Jawbreaker demiş ki:İlke Hatipoğlu, Türkiye sınırları dahilinde Hammond organ sahibi ender ve de güzel insanlardan biridir. Grubu dinlemedim. Üstteki "Şu rock bu rock, o değil" vb. tartışmaları çocukça bulduğumu da belirteyim.
İlke konserlere o kocaman Hammond'ı taşıyor mu bilen gören var mı? Sırf o aleti görmek için giderim konserlerine.
Antibiyotik demiş ki:müzik dergisinde şafak karamanla söyleşileri vardı vokal eleman baya iddalı konuştu kendi hakkında.güya çoğu kişi şarkı söylemeyi bilmiyormuş rock camiasından ama kendi çok iyi biliyomuş.ilginç buldum açıkçası.biraz ukalaca.
Redd'in(sana göre olan)basitiliğine bile saygı duyuyorum şu cümleden sonra...gatorgrup demiş ki:Yoksa ne ...yerlerse yesinler