S
soytari32
Öperler Gerçekten Çok güzel
:evil: ben derim ki albümü henüz almayan varsa sadece bu şarkı için bile alabilir :evil:
:evil: ben derim ki albümü henüz almayan varsa sadece bu şarkı için bile alabilir :evil:
reddvox demiş ki:neden bizim için tartışıyorsunuz anlam veremedim. ne tarz müzik yaptığımız çok önemli mi ? beğenir ya da beğenmezsiniz tabiki sizin zevkiniz. küfür eden ve kötü laf söyleyenleri bile anlarım kendince sorunalrı vardır. illa yazmak tartışmak istiyorsanız tabiki tartışın. bizi hiç canlı dinleyen oldu mu ? ya da albumu alıp dinleyen. herkesin bir sound anlayışı var. siz ne isim veriyorsanız verin. beğenin ya da beğenmeyin. bunu bir sanat eleştirmeni kimliğimle yazıyorum . bir ürün bu şekilde eleştirilmez. yok adamlar çıkıp biz popcuyuz desinler falan. 🙂 o dört nala koşan geyik 2 eylul de hayal kahvesinde çalıcaz gelirmisin dinlemeye diğer herkes gelsin bekleriz. kızlar yok dans eden. hatırlarmısın bilmem 80 lerde buturn hard rock kliplerinde yarı cıplak guzel kızlar vardı. bunlara takılmak çok hoş aslında . bekliyoruz konsere HAYAL KAHVESİ beyoglu .
neyse bende birşeyler yazıyım dedim kendinize iyi bakın niyetim kimseyle tartışmak değil. zaten başka da mesaj atmıcam.
doğan duru - redd
marlon087 demiş ki:bu kafayla seni beyoğlunda... adlı sarkılarıyla tanıştığım grup redd bende pek olumlu bir izlenim bırakmadı.klipte şahit olduğumuz müzisyenlerin üstlerinde striptiz şeklinde tabir edebileceğimiz seksi danslarında şarkı sözleri kadar manasız olduğunu düşünüyorum.. bu kızlar klibin izlenmesiyle ilgili bi kaygı mıdır yoksa abd hip-hop kliplerindeki danslara bir özenti midir düşünmeden geçemiyorum belkide müzisyenlerin isteğide olabilir hip-hop çılar yiyo bizde yiyelim şu klip işinin kaymağından diye. yurt dışında çekilen kliplerinide izledim. niye yurt dışında?yani yabancı bi ülkede çekilmesini gerektren sahneler yok klipte Türkiye'de dalıcak bahçe yokmuydu? wardı tabi klip belgrat ormanıyla haydarpaşa tren garında çekilse aynı görüntüler elde edilebilirdi.. tabi bunlar şahsi fikirlerimdir dinleyene saygım war....