Walla anlamadım...Açarsan sevinirim biraz... :?sisebira demiş ki:redd okuyorsa eğer bir daha pink floyd çalarken arkadaşlardan izin alın tamam mı? ziraa kentin zaptiyesi arkadaşlar
reddvox demiş ki:www.redd.com.tr adresi bu hafta açılıyor.
İyi grup dediğin hem göze hem kulağa hitap etmesi gerektiği kanısındayım...Sadece müzikal değil...Ayrıca Antalyaya geldiklerinde gitme hatasında bulundum arkadaşlara;Sahne hakimiyeti gerçekten ''0'' Ama sen farklı düşünüyosun sanırım.. :roll: :?:Hayrullah demiş ki:Redd i bu yıl kasdav üniv. arası müzik yarışmasında dinledim.. Bizde konuk gitmiştik oraya Serin olaraktan .. Sahne performansları ve enstruman hakimiyetleri mükemmel bence.. Ayrıca o gün cover yapılan Wall şarkısını o kadar güzel cover yapan bi kaç gruptan birisiydi .Redd başarılarının devamını dilerim.. Redd hakkında da yıkıcı eleştrilere açıkcası katılmıyorum.. Müzisyen gözüyle ben begendim ii iş çıkartıyorlar .. Eleştrileriniz mümkünse yalnızca müzikal anlamda olmalı.. Grubun tarzını begenmemeniz ya da bunun gibi sebepler grubun kötü oldugunu göstermez..