redd kendi müziğini kendi şarkılarını kaydetmiş ve piyasaya girmiş bir grup. ben bakıyorum herkes redd ne tarz müzik yapıyor olayını tartışıyorsunuz burada . gittim albümü aldım. müziği dinledim sevdiğim şarkılar var sevmediğim hatta kıl olduğum şarkılar bile var albümde. iyi de arkadaşlar size mi kaldı ne tarz müzik yaptıklarını kliplerini neden amerikada çektiler gibi zırvalamaları kusmuk gibi eleştirleri yazıp sonra uzamak. eleştiri budur bakın öğrenin başlıyorum.
1 - bence müzik daha fazla dinamik ritimler istiyor. sözler güçlü melodiler de güzel ama bas ve davul neredeyse sönük kaydedilmiş ya da mix kötü.
2- bazı şarkılar albümün genel tavrına uymamış . yalancı dünya ve nefes bile almadan.
3- gitarlar bazen kısık kalmış ve hep tonlar aynı.
4- vokal güzel ama müziğin içinde değil.
5 - klipler güzel bence . ( bu arada istedikleri yerde çekerler be güzelim )
ha şimdi tarzı şu mudur bu mudur. rock sizin mahallenizde oynanan oyun mu ki sahipleniyorsunuz. pink floyd da distortion bolluğu mu var. redd tabiki korn değil ama coldplay - starsalior hatta red hot chilie biberler bile oyle distort değiller. sizin kafanızda anca bu kada rçalısıyor işte . birazcık pislemek yerine kendi zekanızı ve müzik bilginizi konuşturun çünkü yazdıklarınız nasreddin hoca fıkrasından öteye gidemez. bindiğiniz dalı kesiyorsunuz. bu arada him güzel grup katılıyorum. ama bu sıralar en cok dinlediğim grup KORN. HADİ benden bu kadar ayarı alan aldı. bye
1 - bence müzik daha fazla dinamik ritimler istiyor. sözler güçlü melodiler de güzel ama bas ve davul neredeyse sönük kaydedilmiş ya da mix kötü.
2- bazı şarkılar albümün genel tavrına uymamış . yalancı dünya ve nefes bile almadan.
3- gitarlar bazen kısık kalmış ve hep tonlar aynı.
4- vokal güzel ama müziğin içinde değil.
5 - klipler güzel bence . ( bu arada istedikleri yerde çekerler be güzelim )
ha şimdi tarzı şu mudur bu mudur. rock sizin mahallenizde oynanan oyun mu ki sahipleniyorsunuz. pink floyd da distortion bolluğu mu var. redd tabiki korn değil ama coldplay - starsalior hatta red hot chilie biberler bile oyle distort değiller. sizin kafanızda anca bu kada rçalısıyor işte . birazcık pislemek yerine kendi zekanızı ve müzik bilginizi konuşturun çünkü yazdıklarınız nasreddin hoca fıkrasından öteye gidemez. bindiğiniz dalı kesiyorsunuz. bu arada him güzel grup katılıyorum. ama bu sıralar en cok dinlediğim grup KORN. HADİ benden bu kadar ayarı alan aldı. bye