7 yıldır Pluginle(şu an neural dsp gojira) gitar çalıyorum ama düz normal bir hoparlör kullanıyorum, bu yüzden biraz daha iyi bir şey alayım dedim, aslında oyun da oynamak için kullanıyorum ama almışken referans monitörü alsam bir şey kaybetmem diye düşünüyorum. Çoğunlukla kayıt yapmıyorum ama bir ara biraz yapmıştım belki tekrar hevesim olabilir, yine de fazla profesyonel bir şey aramıyorum toplam 30k'yı aşmak istemiyorum mümkünse.
Ses kartım 7 yıllık focusrite scarlett gen 1(onu da yenileyebilirim belki artık miyadını doldurmaya yakın gibi) bir fark yaratacaksa. Çaldığım tür ağırlıklı olarak metal ve biraz rock, 7 tel bir schecterım var.
Güzel f/p elde kalmayacak monitör önerilerinize açığım açıkçası benim fazla bilgim yok o konularda TR'deki fiyatlar da globalden çok farklı olabildiği için lokal bir mecraya danışmak istedim.
Ses kartım 7 yıllık focusrite scarlett gen 1(onu da yenileyebilirim belki artık miyadını doldurmaya yakın gibi) bir fark yaratacaksa. Çaldığım tür ağırlıklı olarak metal ve biraz rock, 7 tel bir schecterım var.
Güzel f/p elde kalmayacak monitör önerilerinize açığım açıkçası benim fazla bilgim yok o konularda TR'deki fiyatlar da globalden çok farklı olabildiği için lokal bir mecraya danışmak istedim.