şimdi durun ve yavaş olun arda ya ters yapan bana da yapmıştır bana yapan yenidoğanada yapmıştır yenidoğana yapan çinçin e yapmıştır ve oraya yapan adamın gitarı akort tutmaz bilmem analata bildim mi ? :x bu arada deprem grubu ile ilgili çakal lık yapıp aptal sorular sormayalım bakın bu grup iyi bi solist bulsun iyi bi çalışma ile en kral noktaya gelebilir fakat bi grup için en önemli şey çalışmaktır bu grupta bi rehavet var sanki yazın başındaki planları deprem degilde tnk yapmış gibi bi tembel olm azkaldı biraz hızlı olun sizi seviyorum ve yoruz hadi kolay gelsin 😀mekan6 demiş ki:arda oğlum iyi gaza gelmişsin az kalsın mat nikli eleman sopalıyormuşun bu kadar sinir iii değildir sakin ol kafamı bozma burası kurtlar vadisi :dan 8)
MYSTICDICK demiş ki:şimdi durun ve yavaş olun arda ya ters yapan bana da yapmıştır bana yapan yenidoğanada yapmıştır yenidoğana yapan çinçin e yapmıştır ve oraya yapan adamın gitarı akort tutmaz bilmem analata bildim mi ? :x bu arada deprem grubu ile ilgili çakal lık yapıp aptal sorular sormayalımmekan6 demiş ki:arda oğlum iyi gaza gelmişsin az kalsın mat nikli eleman sopalıyormuşun bu kadar sinir iii değildir sakin ol kafamı bozma burası kurtlar vadisi :dan 8)
IceCry demiş ki:Deprem yeter ya çok bekledik sizi 🙂
Özlettiniz!!!