Rind

Dün Deprem'le Beraberdik , Süper Bir Gece İdi 😆

Olay Flan Yok Dostum Saçmalama 😉

Kendinize Iyi Bakın....Ula Deprem İyi Güldüm 5dk'da 😆

mekan6 demiş ki:
arda oğlum iyi gaza gelmişsin az kalsın mat nikli eleman sopalıyormuşun bu kadar sinir iii değildir sakin ol kafamı bozma burası kurtlar vadisi :dan 8)
şimdi durun ve yavaş olun arda ya ters yapan bana da yapmıştır bana yapan yenidoğanada yapmıştır yenidoğana yapan çinçin e yapmıştır ve oraya yapan adamın gitarı akort tutmaz bilmem analata bildim mi ? :x bu arada deprem grubu ile ilgili çakal lık yapıp aptal sorular sormayalım bakın bu grup iyi bi solist bulsun iyi bi çalışma ile en kral noktaya gelebilir fakat bi grup için en önemli şey çalışmaktır bu grupta bi rehavet var sanki yazın başındaki planları deprem degilde tnk yapmış gibi bi tembel olm azkaldı biraz hızlı olun sizi seviyorum ve yoruz hadi kolay gelsin 😀

burnuma konser kokuları geliyor...ellerim kaşınıyor...gitarımın telleri titremeye başladı...DEPREM geliyor tüm acılarıyla...

MYSTICDICK demiş ki:
mekan6 demiş ki:
arda oğlum iyi gaza gelmişsin az kalsın mat nikli eleman sopalıyormuşun bu kadar sinir iii değildir sakin ol kafamı bozma burası kurtlar vadisi :dan 8)
şimdi durun ve yavaş olun arda ya ters yapan bana da yapmıştır bana yapan yenidoğanada yapmıştır yenidoğana yapan çinçin e yapmıştır ve oraya yapan adamın gitarı akort tutmaz bilmem analata bildim mi ? :x bu arada deprem grubu ile ilgili çakal lık yapıp aptal sorular sormayalım

Bu iş fazla uzadı!!!
Burada yazılanlara ses çıkarmadım ama oradaki sözlerden sonra Arda bana özelden mesaj attı,konuştuk sorun kalmadı.Çünkü bu sözü alıntı yapan elemanları gördüğüm zaman küplere biniyorum.Kim kimi sopalıyor yok öyle birşey ben sinirlendim artık.Bu olay burada kapansın ve mümkünse o sözcüğü bir daha alıntı yapanlar adreslerini bana yollasın!
(Deprem grubu sözüm size değil kısmi olarak deli oldum burada )
Vokali bulmanızı istiyorum dedim birşey demedim.Ama bazı arkadaşlar bilip bilmeden üstüme gelmesin.Benden bu kadar.Müzikle kalın!!!

Beyler sakin lütfen sakin.....
The Diyv grubunun elemanları benim arkadaşlarımdır...Her hangi bir sorunum yok lütfen bilip bilmeden atlamasın insanlar....eger bir şey olursa biz grup elemanları olarak cevap veririrz....
Olay kapansın lütfen uzatmayalım.....

Ne DEPREM'ler geçirir insan...hepsi gelir geçer sallantıların...baki olan izleridir...Hepimiz bir gün DEPREM'le yaşamayı öğrenicez...Bekleyelim ve görelim...Ahmet Mete Işıkara 3 Nisan'da bir artçı bekliyomuş...önleminizi alın ona gören davranın yoksa dünya başınıza geçer...demedi demeyin...

Geri