colde_kutupAYISI demiş ki:Ben bu grupta belkide çoğu insanın saçma bulduğu duygusallığa hayranım bu adamların bilinç altında neler yatıyor gerçekten çok merak ediyorum ve forumdaki her yeni mesajı dikkatle defalarca okuyorum.Her okuyuşumda grup elemanlarının yazdığı her mesajdan yeni manalar çıkarıyorum.Bu grubun ilk konserini olan Biziz konserini ve Barfly konserini izlemiştim sanırım.Çok beyenmiştim.Özellikle bu grubun basçısındaki ve gitaristindeki duygusal yapı çok ilginç.Bunu konserde de sahnede farketmiştim,fakat o zaman tanışma fırsatı bulamadım.Barfly'da basçı bir bestenizi söylemişti adını hatırlamıyorum,o besteyi söyleyen eleman sanırım basçınızdı.Beni benden aldı ne diyim.Ama gerçekten o şarkıyı söylerken ne hissettiyse düşman başına.
mat demiş ki:Umarım bulursunuz Deprem :!:
Yolunuz umarım açık olur 😉
mat demiş ki:Ters birşey söylemedim.Yada bunda ters anlayacak birşey olduğunuda zannetmiyorum.Sadece en kısa zamanda bulmanız dileği ile...
Yeterince anlaşılır oldu mu? :twisted:
Ertuğrul atılacaksın lan.. :? Dün gördüm aynıydın gerçi de neyse, alakasız. Konum Deprem'e bir iki eleştiride bulunmak... (Grup olana haa) 😛ekulak demiş ki:yol göründü yine bilinmeyene
aşk acıtmaz hiç görmeyene
sağ dönen olmadı bu yoldan
ölmek zamanıdır,haydi gömülmeye...
sopalamak??? :!: :!: :!:mekan6 demiş ki:arda oğlum iyi gaza gelmişsin az kalsın mat nikli eleman sopalıyormuşun bu kadar sinir iii değildir sakin ol kafamı bozma burası kurtlar vadisi :dan 8)
mekan6 demiş ki:arda oğlum iyi gaza gelmişsin az kalsın mat nikli eleman sopalıyormuşun bu kadar sinir iii değildir sakin ol kafamı bozma burası kurtlar vadisi :dan 8)
Ters birşey söylemedim.Yada bunda ters anlayacak birşey olduğunuda zannetmiyorum.Sadece en kısa zamanda bulmanız dileği ile...
Yeterince anlaşılır oldu mu?
yol göründü yine bilinmeyene
aşk acıtmaz hiç görmeyene
sağ dönen olmadı bu yoldan
ölmek zamanıdır,haydi gömülmeye...
Bu durumdan kurtulup bahsettiğin noktaya gelmek istemiyoruz mu sanki diyorsunuzdur elbet, ama bence artık "lan şunun da eksikleri çok fazlaydı" yerine, "yaa şunu da iyi yaptı be" demeye çalışın. Bu sayede evet, tam aradığım kişiyi buldum diyemeyeceksiniz, (hatta Deprem'e (gitarist olan haa) kalsa asla bulamayacaksınız) ancak "idare edebilecek, yükün altına girebilecek" kaliteyi bulduğunuz an almanız, işe koyulmanız; Grubu olmasa bile, en azından gruptaki bireyleri daha iyi noktalara getirir.
acele yok !acele yok! deprem vokal arıyosa en kralını bulur bulacak ta!!
yakından takipteyim!
arda oğlum iyi gaza gelmişsin az kalsın mat nikli eleman sopalıyormuşun bu kadar sinir iii değildir sakin ol kafamı bozma burası kurtlar vadisi
KleiNackH demiş ki:mat demiş ki:Umarım bulursunuz Deprem :!:
Yolunuz umarım açık olur 😉
syn mat;
sölemek istediğini içinden geldiği gibi sölersen cok teşekkür ederim. bıyık altından sölemek pek hoş diil bence...