shitty demiş ki:daha tam olarak dinlemek nasip olmadi ama FORUMUNUZA BUYURDUM... 🙂 bu arada okuduum ve anladigim kadariyla bi sekilde KAYiSLAR kopmus....ama bunu düzeltecek olanda sizsiniz sorun etmeyin fazla 🙂
en azindan koptugunun FARKINDASINIZ 🙂
shitty demiş ki:dur yavas... 🙂 karsindaki de çok saglam olmamakla beraber size akil vermeyi bir borç bilir ve hafiften KAÇAR!!! 🙂
NESE ya yoluna girer umarim hersey...size harbiden BASARILAR...
IceCry demiş ki:Deprem.Barış Manço dan beri sesiniz soluğunuz çıkmıyor galiba.Neden bu karamsarlık.Siz iyi grupsunuz ama.Vokal sorununu hallederseniz umarım.Yoksa işiniz çok zor :twisted: 🙂
tabi ki müzik tutkudur ama herkes bir yerlere gelmek ister ozaman ne kadar tutku olur bilinmez...bazı şeyleri araç edinerek amaca ulaşılması lazım...ben sanmıyorum kimse ben kendimi tatmin ediyorum o yüzdem müzik yapıorum desin..nereye kadar...ekulak demiş ki:bu grubun vizyonu hedefi medefi yoktur...biz bu işi seviyoruz,bu işi yaparken mutlu oluyoruz...illada amaç derseniz,ilk amacımız kendimizi tatmin etmek kendimizide hiç bir şekilde tatmin edemiyoruz hep daha iyisini arıyoruz...illa hedef istenirse bu gösterilebilir...müzik bir tutkudur öyle olmalıdır...bazı şeylere araç etmemek lazım müziği,edenler utansın diyorum...bazı şeylerin peşinden koşmamak lazım ama imkanlarıda iyi kullanmak lazım...
neyse hadi bırakalım bürokrasiyi artık müzik yapalım....
KleiNackH demiş ki:kayıtları dinlediniz mi bilmiyorum!? kalbim dışında vokaller depreme ait... bu adam niye sölemiyor ertuğrulla beraber? bana bir açıklayın!!!
KleiNackH demiş ki:kayıtları dinlediniz mi bilmiyorum!? kalbim dışında vokaller depreme ait... bu adam niye sölemiyor ertuğrulla beraber? bana bir açıklayın!!!