Gitar manyetiklerinde üretilen sinyalin uğradığı yerler, yani serüveni 😉Signal chain ne?
+1Video gayet güzel olmuş elinize sağlık. Tanıtım videosu anlaşılan. Daha detaylı, mix dışında sadece gitarı dinleyebileceğimiz kayıtlar da bekliyoruz.
Plan dahilinde ilk etapta 5x9V 100mA izole ve regüleli güç kaynağı yapmayı düşünüyoruz.Selamlar, öncelikle yolunuz açık olsun. Ben bir yarayan kanamıza parmak basmak istiyorum. Şöyle güzel bir pedal güç kaynağı yapsanız da Voodoo, T-Rex peşinde koşmasak...
Forumdan hiç kimse almadı henüz, yurtdışından siparişler oldu bu hafta onları yolluyoruz bir terslik olmazsa.Kimse almadı mı ya herkes mi benim gibi fakir.
Bu Türkiye fiyatı zaten, yurtdışına çıktığında gümrük, komisyon vs ile daha yüksek olacak eğer bir dağıtıcı üzerinden yapılırsa. Bir software ile kıyaslamak pek doğru bir yaklaşım olmaz. Elle tutulur bir ürün üretmenin her seferinde bir parça ve işçilik maliyeti var ve fiyat bunlar hesaplanarak ortaya çıkıyor, yani alım gücüne göre fiyat hesaplamak pek olası değil maalesef. Rusya gibi kendi elektronik parçalarımızı üretmiş olsak yerli malı kullansak dediğiniz gibi olabilir fakat tüm parçalar Almanya' dan geliyor.tüm dünya için aynı mı fiyatı? umarım ayaklarınızın üstünde durunca türkiye'ye özel bir fiyat belirlersiniz, alım gücümüz bir belçika hollanda değil malum. taleworlds oyun firmasının mount & blade ile yaptığı gibi bişey çok güzel olurdu. yurtdışındaki insanlar oyunu 30 dolar verip alırken biz 10 tl ye kutulu olarak d&r da bulabiliyoruz
Mode ve eq ları kıyasladığımız video;