Hevesle takip ediyorum ve esas ürünü bekliyorum Tebrikler.
Lambalı mı 😉
Hevesle takip ediyorum ve esas ürünü bekliyorum Tebrikler.
Kısmet😉Lambalı mı 😉
Merhabalar,
Almanya'da dealer'iniz var midir?
Aqua Lung radarima girdi. Türkiye'ye gelince Pluton'dan da alabilirim.
Bu arada ilginiz için çok teşekkürler 🙂 Acele yazmışız biraz.Merhabalar,
Almanya'da dealer'iniz var midir?
Aqua Lung radarima girdi. Türkiye'ye gelince Pluton'dan da alabilirim.
Mind Abuse'u denemek istiyorum ama Aqua Lung banko gibi benim icin. Elinize saglik 🙂Bu arada ilginiz için çok teşekkürler 🙂 Acele yazmışız biraz.
Hangi şehirdesiniz?Mind Abuse'u denemek istiyorum ama Aqua Lung banko gibi benim icin. Elinize saglik 🙂
Düsseldorf'tayim. Yakin olmasina gerek yok zaten internet üzerinden aliyorum ürünleri, bu sayede 30 gün deneme süresi oluyor. Effekt-Boutique.de buranin Pluton Music'i gibi zaten, tam uymus. 🙂Hangi şehirdesiniz?
Biz Almanya' da yüksek lisans yaptığımız için Düsseldorf, Köln ve Dortmund' da bağlantılarımız var. Hatta firmanın kurulma fikri de Almanya' dayken ortaya çıktı. Yani Düsseldorf-Dortmund-Köln üçgeninde biryerle anlaşmak gibi bir niyetimiz, Mind Abuse' u da deneyebilirsiniz yakın gelecekte 😉
Öyle olursa cok cok iyi olur, buradaki müzisyen popülasyonu da yüksek. Hatta NRW diyince zaten bu ücgenin icinde kalan sehirler en canli sehirler... Ben de Heidelberg'de master yaptim, simdi Düsseldorf'ta calisiyorum. Bireysel olarak herhangi bir sürecte size katkim olabilecekse lütfen haber verin.
Videolardan takip edebildigim kadariyla:
Aqua Lung OD808-TS10 tarzinda, fakat tamamen clean'e dönebilen bir pedal. Öte yandan TS tabanli gibi compression yapiyor, bu da acikcasi booster olarak da kullanacabilecegimi düsündürdü.
Mind Abuse'u genel olarak drop tuning'lerde dinledim, bana Standard Tuning'de ve kendi gitarimdaki performansi önem arz ediyor. O sebeple onu kesinlikle denemek istiyorum.
Basligi takipteyim 🙂
Bölmek gibi olmasın ancak Pluton'da denediğim kadarıyla Mind Abuse harika bir pedal. Fiyatı da çok uygun açıkçası o performansa. Devamını bekliyoruz. 🙂 @Rockfabrikeffects
Cok tesekkürler aciklamalar icin. O zaman Kasim ayinda ilk adimi atmis olurum 🙂
Ürünlerimiz şu anda Almanya' da resmi olarak satışta; Rock Fabrik Effects
the first brand from Turkey we have. Welcome!Ürünlerimiz şu anda Almanya' da resmi olarak satışta; Rock Fabrik Effects
Çok teşekkürler.the first brand from Turkey we have. Welcome!
Gurur duydum, tebrikler...