Eeee bunun şerefine bi'kaç tane pedal hediye ediverirsiniz artık, kutlamadan olmaz.
😀
@Rockfabrikeffects
😀
@Rockfabrikeffects
Eeee bunun şerefine bi'kaç tane pedal hediye ediverirsiniz artık, kutlamadan olmaz.
😀
@Rockfabrikeffects
Kızmayın yahu, şaka yaptım.Başarı gösteren hediye vermez, aksine başarı gösterene hediye verilir Diğer yandan ürünleri beğendiyseniz, satın alarak destek olmanız, ülkemizden güzel işlerin çıkması adına daha olumlu bir yaklaşım olur sanki
Hayır hayır hiç kızmadık 🙂 Lakin telefondan yazınca emojiler çıkmamış, sitem ediyoruz gibi olmuş 🙁Kızmayın yahu, şaka yaptım.
DT konseri biraz fazla geldi ama biraz toparlayım Mind Abuse alacaklar listemde. 👍
Yapmak değil de üretmek mesele 😉 zira daha yüksek bir yatırım gerektirir o şekilde bir cihaz.Hazır dünyaca tanınmaya başlamışken
lambalı, fx loopu olan ,3/4 kanallı kullanışlı bir preamp pedalı yapmanın vakti geldi ☺
Selim Işık' ın Müzik Akademi programına konuk olduk;
Biz teşekkür ederiz. Bu yorumu okumak paha biçilemez 🙂Mind Abuse pedalına sahip olma fırsatına eriştim ve şu ana kadar kullandığım en iyi distortion pedalı. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.
MIT olmasını es geçelim. Şu ana kadar pek drive pedalına sahip olmadım çünkü amfi kullanmayı tercih ediyorum ama sayısız pedalla uzun uzadıya vakit geçirdim. Konu high gain distortion ise Mind Abuse hakkaten ilk üçe oynar. İnsafsızlar bir de Mind Abuse karakterli preamp çıkarın da sırtlanıp götürelim sahneye. 🙂Biz teşekkür ederiz. Bu yorumu okumak paha biçilemez 🙂
Preamp ile ilgili beklentiler neler olduğunu öğrenelim yavaş yavaş öyleyse 😉MIT olmasını es geçelim. Şu ana kadar pek drive pedalına sahip olmadım çünkü amfi kullanmayı tercih ediyorum ama sayısız pedalla uzun uzadıya vakit geçirdim. Konu high gain distortion ise Mind Abuse hakkaten ilk üçe oynar. İnsafsızlar bir de Mind Abuse karakterli preamp çıkarın da sırtlanıp götürelim sahneye. 🙂
İlk kanalı clean olsun. İkinci kanalı Aqua Lung, üçüncü kanalı Mind Abuse olsun ve lambalı olsun. Ayrıca MIDI'si, ve Aqua Lung ile boost butonu olsun. 😀Preamp ile ilgili beklentiler neler olduğunu öğrenelim yavaş yavaş öyleyse 😉
Preamp ile ilgili beklentiler neler olduğunu öğrenelim yavaş yavaş öyleyse 😉
Lambayı süs diye koyuyoruz galiba 😀İlk kanalı clean olsun. İkinci kanalı Aqua Lung, üçüncü kanalı Mind Abuse olsun ve lambalı olsun. Ayrıca MIDI'si, ve Aqua Lung ile boost butonu olsun. 😀