- Konu Sahibi Konu Sahibi
Açıkçası başlangıç için önerebileceğim şarkıların çoğu Rocksmith 1 şarkılarından dolayısıyla steam'de hem RS1'e hem de Disc Import Tool'a sahip olmanız gerekiyor ama ikisini almak gereksiz masraf olacağı için ben internette malum sitelerden korsan indirdim disc import tool'u. Size de aynısını yapmanızı tavsiye ederim.Bende gitar kursuna hiç gitmedim, bu oyun ile öğrenmeye çalışıyorum. Şimdilik 30 saat falan oynadım ama çoğunluğu şu Guitar arcade denen kısımları birde dersler. Şöyle yeni başlayanlar için şarkı önerebilir misiniz, Breaking the law da %84 e kadar gelebildim de artık aynı şarkıyı duymaktan midem bulanıyor 😀
Power Chord'ları öğrenmek için green day şarkılarına bakın derim. Zor görünürler ilk bakışta ama aslında aynı şeyler tüm şarkı boyunca tekrar ediyor çok güzel power chord alıştırması olur.
Onun dışında ilk başlarda eliniz çok yorulabilir ama sağ el picking hızını artırmak için Blur - Song 2 ve Interpol - Slow Hands'i tavsiye ederim.
Başlangıç için kolay şarkılardan (muhtemelen ilk denemede %70 küsür yaparsınız) Ramones - Blitzkrieg Bop, The Black Keys - Next Girl, The Black Keys - I Got Mine, Arctic Monkeys - R U Mine bunları tavsiye ederim
(Baktım da listenin çoğu rocksmith 1 şarkıları olmuş, bence ilk başta dediğim şeyi yapın en iyisi 😀 RS1'de başlangıç için çok güzel şarkılar var, ne yazık ki rocksmith 2014'te bu şarkıların sayısı rs1'e göre nispeten daha az)
Biraz da deneye deneye bulmanız sizin için en iyisi olur sonuçta hangi tür müziklerden hoşlandığınızı bilemem. Girin bir şarkıya, bakın hoşunuza gitmezse veya zor gelirse çıkarsınız 🙂 Ben de ilk başlarda genellikle tek şarkıya yükleniyordum ama bence bu yanlış. Ezberciliğe kaçıyor o yüzden farklı farklı şarkılar denemenizi tavsiye ederim 🙂
Kafanıza takılan bir şey olursa sormaktan çekinmeyin 🙂