RRX24 Deneyen, deneyimi olan var mı?

Sıfır jackson almak pek mantıklı değil şu anda Zuhal'deki fiyatlandırmadan dolayı. İlla ki alınacaksa Köprünün "Floyd Rose Special" olmaması gerekiyor. Pro serilerinde genelde "Floyd Rose 1000 Series" oluyor onlar tercih edilebilir (1000 yerine 2000vs. de oluyor o da aynı, renk farkı var sadece).

2 tane pro series Jackson'ım vardı 1ini geçen hafta sattım yanında kılıfla beraber 42.000'e, o civarda sahibindende temiz gitarlar var onları tercih etmek çok daha akıllıca olur. Çok da memnundum her şeyiyle mükemmel gitardı. Özetle benim önerim 2. el temiz Pro series olanlara bakmak.

Bu gitar hakkında ne düşünüyorsunuz? Manyetikleri falan iyi midir? Schecter v1 custom ile karıştırmayın bu arada ikisinin fiyat ve özellik farkı var. 5 aya kadar da peşin fiyatına 😀

Düşünürseniz görece özellikleri açısından Alexi 600 daha iyi seçenek olacaktır.
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...-alexi-600-blacky-signature-1189055314/detay/
  • Neck-Thru-Body Construction
  • 25.5" Scale
  • Alder Body
  • Maple Neck
  • Ebony Fingerboard
  • 42mm Locking Nut
  • Thin U Neck Contour
  • 24 XJ Frets
  • Black Nickel Hardware
  • Grover Tuners
  • Floyd Rose 1000 Series Bridge
  • EMG HZ F-H2 p.u.
  • Finish: MBLKS (Metallic Black Satin) w/ Gloss BLK Pinstripe & "COBHC" On Back

Düşünürseniz görece özellikleri açısından Alexi 600 daha iyi seçenek olacaktır.
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...-alexi-600-blacky-signature-1189055314/detay/
  • Neck-Thru-Body Construction
  • 25.5" Scale
  • Alder Body
  • Maple Neck
  • Ebony Fingerboard
  • 42mm Locking Nut
  • Thin U Neck Contour
  • 24 XJ Frets
  • Black Nickel Hardware
  • Grover Tuners
  • Floyd Rose 1000 Series Bridge
  • EMG HZ F-H2 p.u.
  • Finish: MBLKS (Metallic Black Satin) w/ Gloss BLK Pinstripe & "COBHC" On Back
Floyd rose almamak için uğraşıyorum, ayrıca schecter v1'de stainless steel freet var yani taş gibidir diye düşünüyorum. Hem malum tekte o parayı da çıkarıp veremem adama. Bu arada bu modelde üstü kapaklı olmasına rağmen passive pickup diye belirtilmiş, passive pickuplar da böyle olabiliyor muydu?

Gitar olarak seçenekler çok sadece tavsiye.. Artık mağazalarda fazla taksit yapılmıyor.. yapanlarda extra her ay için faiz ekliyorlar..
Alexi 600 görece özellikleri açısından en mantıklı seçeneklerden biri gibi duruyor.
Bütçe ve ihtiyaca göre hangi seçenekler uygun onu siz bilirsiniz tercih sizin. Bol şanslar..

Geri