- Konu Sahibi Konu Sahibi
28 gram olayına bi alaka kuramadım.Eğer her canlı birer ruha sahipse hayvanlardada ruh vardır.Hadi oonu geçelim eğer gerçektende her canlının birer ruhu var ise bitkilerdede mevcuttur.Bitki ve ruh pek anlamsız geliyor aslına bakarsak bende ruh olarak bişey olduğuna inanmak istemiyorum ama ne yazıkkı sanki bişeylar "var ulan ruh diye bişey saçmalama" diyo ya da ben öyle diyorumda içimden gelmiş gibi davranıyorum.Herneyse eğer ruhun bilimsel bi açıklaması mevcut değilse öyle bişey olduğundan emin değilizdir.
Bi de Kurandan bakma olayına gelince biraz inceleyeceğim Kuranı.İncile de bakacağım ruh hakkında neler geçiyor diye.Diğer dinlerle ilgili elimde fazlaca kaynak olmadığından onlarıda diğer arkadaşlara bırakıyorum.
Ve birde cesareborgia "İnsanın organlarının işleyişini bağımsız iradi bir ruha bağlamak demek,hayvanlarda da ruh olduğunu söylemek anlamına gelmez mi?" demişsin.Öyle değil,demeye çalıştığım şu "ruh vardır -bi ihtimal- varsa hiç bi işlevi yoktur.Sadece yaşamamızı sağlar ve bitincede gider."...
Bi de Kurandan bakma olayına gelince biraz inceleyeceğim Kuranı.İncile de bakacağım ruh hakkında neler geçiyor diye.Diğer dinlerle ilgili elimde fazlaca kaynak olmadığından onlarıda diğer arkadaşlara bırakıyorum.
Ve birde cesareborgia "İnsanın organlarının işleyişini bağımsız iradi bir ruha bağlamak demek,hayvanlarda da ruh olduğunu söylemek anlamına gelmez mi?" demişsin.Öyle değil,demeye çalıştığım şu "ruh vardır -bi ihtimal- varsa hiç bi işlevi yoktur.Sadece yaşamamızı sağlar ve bitincede gider."...