Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
zafercim, tebrikk ederim!
roxy'ye katılacağınızı duyduğumda derece alacağınızı tahmin etmiştim zaten.
albüm çıksa da alsak, dinlesek artık.
başarılar...devamlar....:vs. 🙂
denizcim guzel destegin icin sana da cok tesekkurler..ve arkadaslar hepiniz ayrı ayrı cok saolun dusunceleriniz icin.. cok yakinda kayit tamamiyle bittiginde de dinlediginizde umarız ki gorusleriniz aynen devam eder..
hatırlatma:
yepyeni sarkimiz FOTOROMAN in album kaydını dinlemeyenler
Fotoroman gerçekten güzel bir çalışma olmuş. kayıttan mı, mp3 ten mi, benim bilgisayarımdan mı kaynaklanıyor bilmiyorum ses kalitesi kötüydü, ama parçanın güzel olmasını değiştirmiyor. Elinize sağlık. Başarılarınızın devamını dilerim.
infinity: kayidi dusuk kalitede duyman purevolume dan dinliyor oldugun stream in dusuk kbps degerlerinde olmasindan kaynaklaniyor..yani 128/196 kbps in cok altinda dinliosun, purevolumedan kaydi..ayrica dinlediginiz kayit cidden ugras verilerek yapilmis bir mixaja sahip deil ve mastering e dair hicbirsey yok..
umariz en yakin zamanda audio olarak gumbur gumbur dinlersin 🙂🙂
Abartmiyorum turkiyede hic bir gruba degismeyecegim (kendi kategorisinde tabii ki) TEK gruptur...
Arabesklesmeden rock muzik yapan (gayet batili bir sekilde ki rock muzik batinin muzigidir bu bir gercek) ustelik turkce yapip bunu becerebilen ben bir metropolis biliyordum onlar yok artik simdi de ruj diyorum bilmem buna karsi cikan var mi?
Ya arkadaşım bak çok abartıyorsunuz R.U.J'u Haluk Levent var,Feridun Düzağaç var bu işi becermiş😛.Şaka bi yere R.U.J davulcusuyla,vokaliyle,gitaristiyle,basçısıyla hakikaten tek!!!!
Bassçınız kırık yıllık arkadaşım Uğur çıktı. 🙂 Fotoroman'ı ben de dinledim. Özgün değil, ama özgün olmakla da karın doymadığının farkındayım. Hepinize başarılar.