Genellikle Türkçe yapıoruz.Demoya gelince bizim gitaristi beklioz.G...t herif yazlıkta karılarla fingirdeşiyo yok konser olunca en geç 1 hafta içinde haber vercekmişiz. 😛 O gelsin konser işleri falan var çıkartırız demoyu.Sizin demolara da bakarız merak etme sen.Ben o davulcu değilim.Biz İzmirdeniz.Hadi kal sağlıcakla. 😀hipnotic demiş ki:bende merak ettim bu grubu punkrock falan duyunca.turkçemi yapıyosunuz demonuzu.çıkınca haberimiz olsun.
bizimde yakın tarzda şarkılarımız var 'elektrolit' sayfasında linkleri mevcut.indirip dinlerseniz yorumlarınız desteğiniz ve kösteğiniz bizim için çok önem arzediyor.
bide davulcu Aydınlımı bu isimde bi davulcu duymuştum eskilerden.hamzayı tanırmısın?
beyler desteğiniz için teşekkürler.. 🙂 eywallahmtnckr demiş ki:Ben Bursa'dan elektrolit (bu isim değişecek) grubunun basçısı Metin, woodcu arkadaşa teşekkürler. sayfanıza bir şarkı koyarsanız biz de sizi daha iyi tanırız. Görüşmek üzere...
hipnotic demiş ki:bende merak ettim bu grubu punkrock falan duyunca.turkçemi yapıyosunuz demonuzu.çıkınca haberimiz olsun.
bizimde yakın tarzda şarkılarımız var 'elektrolit' sayfasında linkleri mevcut.indirip dinlerseniz yorumlarınız desteğiniz ve kösteğiniz bizim için çok önem arzediyor.
bide davulcu Aydınlımı bu isimde bi davulcu duymuştum eskilerden.hamzayı tanırmısın?
Tavsiyelerin için sağol.Biz zaten bütün eleştirileri ciddiye alıyoruz bu forumuda bu nedenle açtık daha ilk konserimizdi.Bi çok hata yapmış olabiliriz.Ama biz zaten çok çalışıoruz, elimizden geleni yapıyoruz.Eğer eksilerimiz varsa onları zamala çalışarak düzeltiriz.Yardım için sağol kendim çalışarak eksiklerimi düzeltebilirim.Sana gruplarında başarılar :metal .Sağlıcakla kalcanawar demiş ki:Gün gelir ciddiye alırsın ama geç olmaz umarım...
Her eleştriden bi şey çıkarmanız sizin yararınıza olacaktır...
Bunları 11 senedir müziğin içinde olan biri olarak söyledim...
Size kalmış...
Dewam edin...
Selametle...
Saol dostum.Imzaya gelince saçma olduu için öleee yazdim.walox demiş ki:oolum konseriniz iiyiydi tabi daha calısın anılın imzası cook sacma olmus hepinize gomuyom
Kayıtları yapmaya çalışıoz. Becerebilirsek yayınlarız.mtnckr demiş ki:slm, sayfanızda bir kayıt göremedim. artık yükleyince haber verirsiniz, bakarız. hadi kolay gelsin.
Dostlar bekliyoruz kaydı...erdy demiş ki:walox!
Bizde şans yok; ev kayıdı gibi bir şansımız da yok o yüzden hücum kayıda muhtaç kaldık. Bunun için 1 saat içinde yapabileceğimiz en iyi kayıdı yapmak için uğraşıyoruz. Repertuar kafada tamam gibi ama her gün yok o şarkıyı koyalım yok bu şarkıyı çıkartalım derken zaman geçiyor. Ama yapacağımız ilk iş kayıt olduğu için fazla erteleme şansımız yok.