Gaziemirin manyak adamlarından biriyim 🙂 Biraz kafadan kaçığımda o yönden yani 🙂 Neyse beni nasıl tanıcaksınız diye düşünüyorumda aklıma örnek gelmiyor 🙂 Amaan ya neyse ben ILGAZ uehueh erdy anıl memet nööörüyonuz laaa? 😀 :metalhead
İyiyiz seni sormalı?İhşallah birlikte iyi şeyler yapıcaz.s_hifty demiş ki:beyler nasılsınız ya 🙂 ben efe kendinize iyi bakın ha iyi şeyler yapıcaz sizlerle
Hazır olun lan defeler yıkıcaz ortalığı 23 ekimde yeaahh :metalheadCherokeeKid demiş ki:İyiyiz seni sormalı?İhşallah birlikte iyi şeyler yapıcaz.Herkes sıkı tutunsun!!! :metalhead :metalhead :metalheads_hifty demiş ki:beyler nasılsınız ya 🙂 ben efe kendinize iyi bakın ha iyi şeyler yapıcaz sizlerle
Hişşt baba sessiz ol.Pusuya yattık beklioz. :sniperMaveriCK_id demiş ki:Şşşşttt, grup rutinnn, bu fırtına öncesi sessizliğe benziyor? Nedersininz? 🙂 Neyse herhalde 23ünde yıkacanız ha? Bu sessizlik pek hoşuma gitmiyor ama neyse kalın sağlıcakla! :metalhead
Bu habere sevindim.Mesajınızı aldım.Sizi en yakın zamanda arıcaz.mtnckr demiş ki:Arkadaşlar İYİ HABER... Az önce bizi Adana'dan aradılar. Konser tarihinin erttelendiğini söylediler...
Böylelikle 23 Ekim'de gelip sizinle çalmamamız için bir sebep kalmadı...
Aramanızı bekliyoruz. Görüşmek üzere...
8) Smokin basçısı Metin...
Harbi az kaldı haa.Daha stüdyoya girmedik.Baba ya resimler ne zaman çıkıo?MaveriCK_id demiş ki:İşte şimdi beklediğim gibi işler ilerlemeye başladı 😉 beklenen fırtına kopacak!.... Az kaldı!... Az kaldıııııı!!!!.......... :metalhead