Olay sahibinden üzerinde gördüğüm bir ilan ile başladı,950 Tl'ye blacktop satan (bu işte bir iş var diye burada düşünmeliydim haklısınız.) Rukiye Lezgin adlı kullanıcıya ulaştım ve gitar için anlaştık.Parayı yollamamı kendisinin de en kısa süre içerisinde gitarı bana ulaştıracağını söyledi.Bende kabul ettim böyle bir olay daha önce yaşamadığım için.Parayı kredi kartımdan tc kimlik numarası ile birlikte cep telefonuna havale yaptım.1 Hafta boyunca hemen her gün aradım ve her gün telefonlarıma cevap verdi.En son konuştuğumuzda (Perşembe Günü) hastahaneye gidip geldiğini ve fırsat bulamadığını bu nedenden dolayı çok mahcup olduğunu ve en geç pazartesi aras kargo ile gitarı yollayacağını söyledi.Bundan sonra 2 gün telefon etmedim.Fakat geçtiğimiz pazar günü arama yaptığımda telefonu kapalıydı ve 4 gündür de telefonu kapalı.Sizce ne yapmam gerek parayı annem doğum günüm için verdi (29 mart) ve gerçekten kötü bir niyeti varsa arkadaşın cezasını çekmesi için elimden geleni ardıma koymamaya kararlıyım.Ama hala kararsızım bir sıkıntı mı oldu yoksa gerçekten dolandırıcı mı hala emin olamıyorum.(Belki de fazla iyi niyetliyim,safım siz ne derseniz) Evet arkadaşlar ne yazık ki ilk kez başıma böyle bir olay geldi.Kart ile yatırdığım için işlem detaylarında para hareketi tc kimlik numarasının ve telefon numarasının bir bölümü ile gözükmekte.İlanlarında lokasyon olarak Kahramanmaraş Yeniyurt köyü gözüküyor.Biraz genç ve saf bir forumdaşınız olarak bana yardımcı olursanız çok müteşekkir olurum.