İstanbul, Antalya falan burlarda zaten elden alışveriş yapılabileceği için yalnız gitmediğinizde sahte mahte en azından bi gitar olur muhatabınızda, Diyarbakır, Elazığ, Artvin gibi forumda adı nispeten daha az geçen yerlerden korkmak lazım.
Simdi direk "korkmak lazim" seklinde bir yaklasim dogru degil, yanlis.İstanbul, Antalya falan burlarda zaten elden alışveriş yapılabileceği için yalnız gitmediğinizde sahte mahte en azından bi gitar olur muhatabınızda, Diyarbakır, Elazığ, Artvin gibi forumda adı nispeten daha az geçen yerlerden korkmak lazım.
Benim gözüme çarpan iki tane tuzak jackson ilanı. Dikkat edin..
http://www.sahibinden.com/ilan/alis...usa-rr1-cok-acil-fiyati-dustu-63150319/detay/
Geçmiş olsun herkese. Başlığı okuyunca Sahibinden.com tarafından dolandırıldınız sandım ama olayın siteyle alakası yok, tamamen üyelerin insafıyla alakalı..
Kesinlikle ayni. Allah askina biri irtibat kurup telini alsin.Bu ilanın sahibi de Sevcan Okur olarak görünüyor. Tahminen aynı kişi.
mesaj attım antalyadayım buluşalım diye. düşerse artık.Kesinlikle ayni. Allah askina biri irtibat kurup telini alsin.
mesaj attım antalyadayım buluşalım diye. düşerse artık.
bu elemanla görüştüğünüz gün sahibinden de size başka ilanlarınızla ilgili mesaj atan oldumu??