yok canım siz demodamı yapıyosun daha neler artık o öle kolay bişi değildir amam neyse eğlenceniz olsun sizde birşeyler deneyin herkes denemeli tabi grubum var şekerim bu arada alp grubumu sen bilirsin ya neyse boşver kötü eleştirmek istemiyorum amam olayların daha çok başındasınız ve kolay zannediyosunuz ama paranız var yaparsınız bu işler para ile dönüyo klip çeker oynatırsınız bile bas parayı oynat klibi hesabına dinleyelim bakalım nasıl bi demo olacak sizin hücumlarınızı dinledim ve resmen ağladım berbat ve kargaşık neyse o zaman öleydi belki şimdi metronom tutabiliyorsunuzdur he bu arada metronom ölçü ile ilgi bişi yani müzik terimi neyse belki anlarsınız :roll: peki tarzınız ne ben pek merak ettim kayıtlarıda güsel yaparsınız para çok sa tabii tamam tamam çok üstünüze geldim sabır ediiimde dinleyim inşallah utanırım buu sölediklerime ama pek zannetmiyorum ...
hımm bu arada grup felan demişsin kayıt dinlemek mi istiyorsun sizin yaptığınızı yapamazlarmı zannediyosun
www.koprualtı.com adresine gir derim sağlam birşeyler dinle bak orda bizim demolar var alp bey