Re: slm
kötü yorum da olacak tabiki ama seninki yorumun disindaydi biraz..inceden kin kusma havasi tasiyodu.. neyse..
hepimizi taniyosun demek,en fazla biliyosundur;tanimiosundur yani.. en azindan beni.. 🙂
him21 demiş ki:hımm bakalım yorumlara efet demek ki bu adamları dinleyen ve sevenler var olsun yine fikrim değişmez ama demekki doğru yoldasınız bu arada benim hakkında yorum yapanlara da bir şey ufak birşey pembe gözlüklerinizi çıkarın ve etrafa bakın biras neyse ben şu demoyu bekliycem yinede bu arada sahteyide dinlememiş diilim ,olmaya çalışan bir grup amam roide çalmak marifet diil roi bira satışına bakar 😀
neyse açmıyalım mevzuyu ben de müzisyenim kötü eleştri benden gelsin iyiside benden gelsin ok hepinizi tanıyorum ondan çok ta etkilenmeyin ben yazarım sölerim herşey iyi olamak zorunda diil bir kaç kötü yorumda olabilir dimi?
:arrow:
kötü yorum da olacak tabiki ama seninki yorumun disindaydi biraz..inceden kin kusma havasi tasiyodu.. neyse..
hepimizi taniyosun demek,en fazla biliyosundur;tanimiosundur yani.. en azindan beni.. 🙂