him21 demiş ki:iyi işler yapıyorsunuz ,yani öyle gözüküyor, çabalıyorsunuzda artık şu demoyu dinleyebilirmiyiz bak şey roxy müzik günleri var okadar iddalı iseniz katılsanızya ? 22 nisana kadar mış güven erkin abimiz söledi yüxexeste 😀 böle barlarda nereye kadar izmir bar gruplarını istanbulda taşa tutuyorlarmış istanbul gidebilecek tek grup repertuar dogs oda gitti geldi 🙂 zaten bekliyoruz
hypermusic demiş ki:ya arkadaşlar nie benim şarkım senin şarkın olayı yapıyonuzki herkes istediğini çalar.benim izmirde detone,punch,in progress gibi büyük yaş ortalaması olan grupların dışında en iyi amatör grup vegemite
hypermusic demiş ki:bence de gayet başarılılar.ya bişi sorcam abi all the small thingsi vegemite tan almışsınız onlar orjinalini çalmıyolar böyle davulcuları trampette slap atıyo arada hani trampetin kasnağına vurma olayı falan bence öyle çalmayın yaa yanlış anlama ama bikaç arkadaş özenmişler falan dio vegemite'a
hypermusic demiş ki:bence de gayet başarılılar.ya bişi sorcam abi all the small thingsi vegemite tan almışsınız onlar orjinalini çalmıyolar böyle davulcuları trampette slap atıyo arada hani trampetin kasnağına vurma olayı falan bence öyle çalmayın yaa yanlış anlama ama bikaç arkadaş özenmişler falan dio vegemite'a
abi vegemite kim yaa... ben de hiç duymadım ama o şarkıyı biz de çalıyoruz ve biizm davulcu da öle çalıyor ne var ki bunda... anlamdım valla ehuehueheuhehuehue valla boş insanlar bu başlığa girmeye başladı...jimmy_ demiş ki:hypermusic demiş ki:bence de gayet başarılılar.ya bişi sorcam abi all the small thingsi vegemite tan almışsınız onlar orjinalini çalmıyolar böyle davulcuları trampette slap atıyo arada hani trampetin kasnağına vurma olayı falan bence öyle çalmayın yaa yanlış anlama ama bikaç arkadaş özenmişler falan dio vegemite'a
8O ben all the small things'i blink182'nun biliyordum.ama meğersem vegemite'ın mış o şarkı.özürlerimi iletin kendilerine.bi de mümkünse başka yerde reklam yap ve böyle aptal mesajlarla topici kirletme :!: