İlan başlığında mz4 diye görünce merak ettim , bir baktım ki sx anlaşılan fender sevdalısına satma peşinde.
İlan başlığında mz4 diye görünce merak ettim , bir baktım ki sx anlaşılan fender sevdalısına satma peşinde.
Aynen öyle valla abi o headstock ile o ilan daha çok durur orada.O headstock o gitarı Fender diye alacak adam bulamaması gerek, teoride.
Aynen öyle valla abi o headstock ile o ilan daha çok durur orada.
Şark kurnazı derler ya tam o hesap.@hasan077 @hackeiommi Dayanamadım yazdım valla. Arkadaşın açıklaması bu şekilde. Manyetiğin ederi nedir bilmiyorum ama sonuçta ilanda SX olduğu belirtilmiyor ve bilmeyen biri için açılmış tuzak bir ilan bana kalırsa.
Bir de şu yazılanları çok seviyorum '' Gitardan anlamam , anlayan birisine gösterdim yada müzik mağazasına götürdüm çok pahalı bir gitar olduğunu söylediler.'' Sen salla oltayı denize ne çıkarsa şansına misali. İlanın ismi değişmiş bu arada , Replika üretim olmuş . 🙂Şikayet edersek durmaz belki çok. 🙂 Ben gönderdim şikayetimi. Umarım kimsenin canı yanmaz.
Elektronik yuvayı, pickup selector switch yuvasını, trust rod kapağını açıp foto gönderir misiniz?
Ayrıca, seri numarasını gibson support portala mail atıp sorgulatabilirsiniz.
çok teşekkürler, bu gitarda benim ilgimi çeken şey, " yeni gibsonların ağırlıkları azaltılsın diye içleri boşaltılıyormuş," bunun eski bir ürün olduğunu yazmış.Orjinaldir, değildir...Madem limitiniz bu kadar var, Satılık - 2009 Gibson Les Paul Studio Faded Worn Brown + Orijinal Hardcase değerlendirebilirsiniz, hem de fiyata hardcase de dahil, sadece bu bile yaklaşık 300TL fark ettirir ve sahte mi vb., sorunlar yaşamazsınız, kafanız rahat eder...Satıcıyı tanımıyorum, sadece yakın zaman önce Studio arıyordum ve ilanları inceledim, elbette tercih sizin...
Sevgiler ve saygılar...
Gitarı ben 2010 yılında Abd den Ryu adında bir elemandan aldım. Neyse adam gitarı sahnede kullanmak için boyatmış bana custom shop dedi ama Gibson custommu bilemiyorum. Gitarın çok güzel bir rengi vardı. Kulakçıkları gold olanlarla değiştirmiş. Köprüyü de öyle yapacakmış. Neyse işte herif seçerek almış bir gitar prası kadar da masraf etmiş. Gitarın resmini seri nosunu teee o zaman Gibsona yolladım orjinal dediler. Hatta ilk rengi Vintage sunburstmüş. Gitar bana U.S.A. Den normal basit bir kılıfla geldi. Bu arada üzerindeki de çıkartma değil. Cilanın altında boyanın üzerinde turuncu olan şekil. Gitar tonu rezonansı falan 10 numara aletti. Sadece sapı 50 s ve kalın geldi. Dosta gitsin denecek sesi Olan gitarlrdan yani. Hatta dur bak gitarla alınan bir kayıt var.
Arkadaşlar açıklamışlar zaten, orijinal gitar. Denemeden almak çok mantıklı değil açıkçası; piyango tarafı var. Başka ilanları da inceleyin, aceleci davranmayın derim👍gitar benim değil, alıcam ben bunu, fotoğraf mı isteyeyim oraları?
çok teşekkürler, bu gitarda benim ilgimi çeken şey, " yeni gibsonların ağırlıkları azaltılsın diye içleri boşaltılıyormuş," bunun eski bir ürün olduğunu yazmış.