Bence gerçek Ibanez'den daha iyi çıkma ihtimali çok yüksek. Ibanez'in en üst model akustik gitarları bile pek iyi gelmiyor bana şahsen. 😅
Kelepir ilanlara yazaydım bari 🤣Bence gerçek Ibanez'den daha iyi çıkma ihtimali çok yüksek. Ibanez'in en üst model akustik gitarları bile pek iyi gelmiyor bana şahsen. 😅
ilan gitar ilanı değil ama manyetik sahte
Müzik Aletleri Ekipmanları & Fiyatları sahibinden.com'da!
Müzik Aletleri Ekipmanları uygun fiyat seçenekleriyle sahibinden.com'da.www.sahibinden.com
ilan gitar ilanı değil ama manyetik sahte
Müzik Aletleri Ekipmanları & Fiyatları sahibinden.com'da!
Müzik Aletleri Ekipmanları uygun fiyat seçenekleriyle sahibinden.com'da.www.sahibinden.com
Made in Hamariga...İlan sahibiyle konuştum, hatta kendisine manyetiğin üretildiği ülkenin "America" değil "United States of America" olduğunu da belirttim. Orijinalliğinden emin olup olmadığını sordum. Toptancıdan aldığını, orijinal olduğunu, kutusunu kendisini açtığını söyledi. Kutusunun görselini rica ettim. "benimkisi çakma dandik haklısın orjinal bulup alabilirsin" dedi. Teşekkür edip ayrıldım.
Bağlamacıymış bir de, ama söylemesem de anlaşılırdı muhtemelen.
Seymour Duncan'larin arkasında,"made in America" yazar ama bu yazi metal plakaya baskı halinde oluyor. Aliexpressin çakma manyetikleri bunlar.İlan sahibiyle konuştum, hatta kendisine manyetiğin üretildiği ülkenin "America" değil "United States of America" olduğunu da belirttim. Orijinalliğinden emin olup olmadığını sordum. Toptancıdan aldığını, orijinal olduğunu, kutusunu kendisini açtığını söyledi. Kutusunun görselini rica ettim. "benimkisi çakma dandik haklısın orjinal bulup alabilirsin" dedi. Teşekkür edip ayrıldım.
Bağlamacıymış bir de, ama söylemesem de anlaşılırdı muhtemelen.
Konsantre pişkinlik.
bir de radüs mobilya görmüştüm. lan bu bizim gitardaki radius mu yazmaya çalışmış da isim hakkından alamış sandım ve ablam konuya açıklık getirdi. yahu rıdvan ve üstün ustalardır sahipleri dedi. işte o an ayrıntılarda boğulduğumu farkettim.Konsantre pişkinlik.
Seymour Duncan'ın adamın ismi olduğunu öğrendiğim zaman dumur olmuştum.
"Merhaba. Ben Duncan. Seymour Duncan"
Kültür emperyalizmi enteresan bir hadise. Şimdi bizimki burada Yusuf Mahmut Tuncer diye marka kursa karizmatik gelmiyor. Yu-Ma-Tu demesi lazım.
Kartal Makarnaları'nın Pastavilla hikayesi gibi.
Saynur Dandun® olur sanki ama. Yani ne bileyim, bööyle bir vibe var yani...
Ooo. RadÜs. Radikal Üstünlük onun esası.bir de radüs mobilya görmüştüm. lan bu bizim gitardaki radius mu yazmaya çalışmış da isim hakkından alamış sandım ve ablam konuya açıklık getirdi. yahu rıdvan ve üstün ustalardır sahipleri dedi. işte o an ayrıntılarda boğulduğumu farkettim.
Çok enteresan, "Made in America" tabiri bana çok komik ve tutarsız gelmişti.Seymour Duncan'larin arkasında,"made in America" yazar ama bu yazi metal plakaya baskı halinde oluyor. Aliexpressin çakma manyetikleri bunlar.
Günlük kullanımda hep var, ama resmi kullanımda biraz tuhaf duruyor gerçekten. Neticede ülkenin resmi adı belli, Amerika da aslında ülkenin değil, kıtanın adı.Çok enteresan, "Made in America" tabiri bana çok komik ve tutarsız gelmişti.
Bi citlat abi USA yazisi daha guzel olur diye. Endorsement hatrina falan dinlerler belki 🙂 Bizi takmazlar da 🙂Çok enteresan, "Made in America" tabiri bana çok komik ve tutarsız gelmişti.
gitar orijinalİyi akşamlar sizce bu gitar orjinal mi bana değil gibi geldi. https://www.sahibinden.com/ilan/iki...uzik-aletleri-ibanez-rg350dx-1150569379/detay
almayı düşünüyorum ama şu parıldayan kısım orjinalinde beyaz adam 2. el aldım diyor kesin birşey var sizce?
Pickguardlar zamanla sararır, gayet normal bir durum.İyi akşamlar sizce bu gitar orjinal mi bana değil gibi geldi. https://www.sahibinden.com/ilan/iki...uzik-aletleri-ibanez-rg350dx-1150569379/detay
almayı düşünüyorum ama şu parıldayan kısım orjinalinde beyaz adam 2. el aldım diyor kesin birşey var sizce?