gitar orijinal
Sap arkasinda catlak olusmus tamir etmis sizce alınır mı?Pickguardlar zamanla sararır, gayet normal bir durum.
gitar orijinal
Sap arkasinda catlak olusmus tamir etmis sizce alınır mı?Pickguardlar zamanla sararır, gayet normal bir durum.
fiyati ona göre düşük yazmış mı bilmiyorum, bu gitarlarin piyasasını bilmiyorum çünkü, ancak fiyat makul gibi duruyor sanki. Çatlak doğru ve guzelce onarildiysa ve ele gelen pürüz yoksa sorun olmayacaktır. Ayrica bu modeller zamanın en popüler fiyat/performans gitarlariydi. Ben de çokça alıp kullandim eskiden. Fiyat konusunda birsey diyemeyecegim ama bu model kendi fiyat aralığında konforlu ve çalımı keyifli gitardir.Sap arkasinda catlak olusmus tamir etmis sizce alınır mı?
Tamamdır.fiyati ona göre düşük yazmış mı bilmiyorum, bu gitarlarin piyasasını bilmiyorum çünkü, ancak fiyat makul gibi duruyor sanki. Çatlak doğru ve guzelce onarildiysa ve ele gelen pürüz yoksa sorun olmayacaktır. Ayrica bu modeller zamanın en popüler fiyat/performans gitarlariydi. Ben de çokça alıp kullandim eskiden. Fiyat konusunda birsey diyemeyecegim ama bu model kendi fiyat aralığında konforlu ve çalımı keyifli gitardir.
fiyat kelepir bence. Çatlaklı bir gitarı bile bu paralara bulmak kolay değil. İyi denemek lazım alırken.Sap arkasinda catlak olusmus tamir etmis sizce alınır mı?
Aynen bende öyle düşündüm zaten şuan yurt dışındaymış bide 2. el almış ondan düşündüm. Bilen birisiyle bakacağım benim çok bilgim yok çünkü.fiyat kelepir bence. Çatlaklı bir gitarı bile bu paralara bulmak kolay değil. İyi denemek lazım alırken.
iki ilan da sahte, dikkat etmek lazim.
İki gitar da ilk bakışta ben sahteyim diye bağrıyor.iki ilan da sahte, dikkat etmek lazim.
nasıl anladınız?gitardeğil ama manyetik sahte
2 manyetik ialnıda sahte
1.si bu
gerçeğiise şu
buda sahte yüksek ihtimal
Merak ettim bende neye dikkat etmek lazım?gitardeğil ama manyetik sahte
2 manyetik ialnıda sahte
1.si bu
gerçeğiise şu
Eskiden sahnelerin sacı sarı renk ve yazısız idi.Merak ettim bende neye dikkat etmek lazım?
Alttaki de sahtegitardeğil ama manyetik sahte
2 manyetik ialnıda sahte
1.si bu
gerçeğiise şu
nasıl anladınız?
59un telleri mor kahverengi kaplamalıdır, plain enamel diye . bu düz bakır rengiMerak ettim bende neye dikkat etmek lazım?