Sahte Gitarlar

Sap arkasinda catlak olusmus tamir etmis sizce alınır mı?
fiyati ona göre düşük yazmış mı bilmiyorum, bu gitarlarin piyasasını bilmiyorum çünkü, ancak fiyat makul gibi duruyor sanki. Çatlak doğru ve guzelce onarildiysa ve ele gelen pürüz yoksa sorun olmayacaktır. Ayrica bu modeller zamanın en popüler fiyat/performans gitarlariydi. Ben de çokça alıp kullandim eskiden. Fiyat konusunda birsey diyemeyecegim ama bu model kendi fiyat aralığında konforlu ve çalımı keyifli gitardir.

fiyati ona göre düşük yazmış mı bilmiyorum, bu gitarlarin piyasasını bilmiyorum çünkü, ancak fiyat makul gibi duruyor sanki. Çatlak doğru ve guzelce onarildiysa ve ele gelen pürüz yoksa sorun olmayacaktır. Ayrica bu modeller zamanın en popüler fiyat/performans gitarlariydi. Ben de çokça alıp kullandim eskiden. Fiyat konusunda birsey diyemeyecegim ama bu model kendi fiyat aralığında konforlu ve çalımı keyifli gitardir.
Tamamdır.

Merak ettim bende neye dikkat etmek lazım?
Eskiden sahnelerin sacı sarı renk ve yazısız idi.
sonra sacı gümüşe dönüp damga gelmiş.
Bi diğer fark da köşe kısımları idi; köşe kısımları yuvarlak olan orjinal idi ama onuda halledip yuvarlamışlar.
Şimdi 4 fark var belirgin.
1- en ayırt edici kısım pin vidalar, orjinalinde vidaların ucu 1/4 olarak keskin bi işçilik ile vidalara kesik atılıyor. Sahtesinde bu nizami kesik yok (tabii şimdilik)
2-sac plakasının renk tonu.
Orjinalin sacı daha mat, sahtesi daha parlak gümüşümsü.
3- modelini yazan etiketin yazısı sahtesinde daha küçük etiketin boyutuna kıyas ile.
Single olan orjinallerde kablo ince olurken sahtesindeki kablo daha kalın.
Bide altı karton gibi.

81.85. gibi EMG'ler sahtesinde vida ayakları gövde ile aynı hizada. orjinalini masaya koyunca gövde yukarıda kalır ve soket ayakları çarpık yamuk oluyor.

IMG_20250211_023942.webp IMG_20250211_025836.webp IMG_20250211_031758.webp
IMG_20250211_031834.webp

Son düzenleme:

Geri