http://www.musiciansfriend.com/guitars/esp-ltd-deluxe-mh-1000-electric-guitar-with-emgs
Amerikada 800$ satılıyor. Yani 1400TL
http://www.peramusical.com/?urun-911-LTD-DELUXE-MH-1000-FR-EMG.html
Türkiyede 1045€ Yani 2300TL
Şimdi bunu açıklayabiliyor musunuz?
Sadece başlık okuyan Türk Milletini çok güzel özetlemiş arkadaş.Keşke mesajlara da bir gözatsaymış.Bir sürü esp gitar var oysaki.
Bende bir ESP kullanıcısıyım ve bu beni rahatsız ediyor. Aynı şekilde Orjinal kullacılarda rahatsız ediyordur. 50$lık sahte gitarları satılıyor diye ortalıktaki tüm ESP kullanıcısını zan altında bırakman hoşuma gitmiyor.
Bence art niyetli, mide bulandırıcı ve rahatsız edici bir başlık.
Başlıkta Sahte ESPLER diye açıp. bir tane örnek altında ESP dışında her marka hakkında yazıyorsunuz. 15 sayfa doldurulup insanların zihnini bulandırıyorsunuz.
Bu durumda bu başlıkta SAHTE çünkü bir tane ESP gitardan bahsediyor, gerikalan Gibson, Fender... anlatıyor.
Budurumda sende sahte gitar satanlar gibi, sahte başlıkçısın ve bence onlardan farkın yok.
Bütün formları geziyorum. Şuan sadece satılan bir tane ESP var.
Rica edicem aşağıya ilanları ekleyin. nerdeymiş sahte ESP'ler.
Bana sahteci muamelesi yapmayın, bence sizlerde Pera'cısınız o zaman 🙂
Yalnız forumda başlık editlenemiyor öyle bir sıkıntı var. "Bende bir ESP kullanıcısıyım ve bu beni rahatsız ediyor. Aynı şekilde Orjinal kullacılarda rahatsız ediyordur." 2. cümle her ne kadar tarzanca olsa da buradan çıkan anlam sizin de bir ESP kullanıcısı olduğunuz, ancak kullandığınız ESP'nin orijinal olmadığı...
o zaman fendercilerin de gibsonciların da rahatsız olması gerek.Her ne kadar başlık esp dese de ağırlık bu gitarlarda haa zaten sadece başlık değil içeriğini de okuyorsunuz öyle değil mi? 1 den fazla esp gitar var taramamışsınız 15 sayfalık başlığı.Hem rahatsızlığınız niye anlamadım size karşı çıkan herkes peracı mı oluyor? Ben size sahteci mi muhabetti yaptım.Bundan sonra gelecek mesajlar belli.Mydukkan dan alışveriş yapmayın adlı başlıkta da böyle olmuştu.Bana hakaret ediliyor vs deyip konuyu kapattırmaya çalışacaksınız.Ama bu sefer bu kadar yararlı bir başlığı çakkala çukkala yetirtecek değiliz.Herkes öğrensin hangisi sahte hangisi gerçek hangisi overpriced...
Hocam durumun ESPler diye geçmesinin nedeni başlığın değiştirelememesi, anlamadınız galiba. Konu sahte bir ESP gitar üzerine açıldı, sonra altında başka gitarlar da paylaşılınca sahte gitarlar konusuna dönüştü, ancak başlık değiştirilemediği için bu şekilde kaldı. " ESPLER diyip 17 sayfa başka markaları tartışınca, tüm formda ya ne kadar konuşuluyor demekki çok ESP varmış diye düşünecek." Bu şekilde düşünenler sadece başlığı okuyup ona göre yorum yapan yüzeysel elemanlar, genelde bu tipler ESP almaz, boşverin.
Nasıl 1 tane esp var yahu bir siteye endexlimi bu işler? Ben sadece bi kaç sayfa önce bi dükkanda 2 adet sahte esp olduğundan bahsettim. Ve ayrıca konunun içeriği ESP gitarlar değil konu başlığı değiştirilemediği için öylece kaldı. Konu açıldığından beri takip ediyorum bir gibson bir fender kadarda olmasada azımsanmayacak kadar sahte esp var gönlünüz rahat olsun.
Bu başlık altında bir tane sahte ESP ilanı var. O gitarıda sahtesini gerçekten ayır edemeyen, gerçek ESP çalmayı hak etmiyor.O ilanda;
http://www.sahibinden.com/ilan/alis...h-2-ntb-kirk-hammett-signature-74256555/detay
Birde Sivas'ta 2 tane gördük diye bir ibare var. ne resmi var, nede ispatı.
Bütün bu başlık altında görülebilen sahte başka ESP yok. ESP dışında diğer tüm markalar var.