Kaçarımki ben ozaman. Kadın milletinden tırsarım abicim kusura bakma
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-muzik-muzik-aletleri-tolgboy-a-ozel-ilan-104945144/detay
Eleman ekipmanları satacak birini de bulmuş. Yazık...
Diğer ilanlarında da pürüz var, ama hakkını yemeyelim abinin, gerçek olanlara ORJİNAL diye yazmış 🙂.Prestiji 1250 liraya, JEM'i ise 750 liraya satıyor bu adam, güzelmiş...
Ona bende emin olamadım, büyük ihtimal oda sahte fakat stephen cutaway sistemi farklı ve üretimi, maliyeti dolara değilde sente getirmeye çalışan çinli kardeşlerimizin işine gelmez diye düşünüyorum yani gereksiz maliyetli olucaktır çinlilere ama bellide olmaz çin bu her şeyi yaparlar...Nuno var elinde, acaba gerçek mi?
Washburn %99 sahte.. %100 anlamak için sap-gövde bağlantısına bakmak lazım. Tremolo Washburn değil o kesin. Aynı şekilde manyetiklerde.Nuno var elinde, acaba gerçek mi?
Bu arkadaşa şuan öyle küfürler ediyorum ki kelimeler kifayetsiz kaliyor. Ne kadar igrenç insanlar var ya. Bu adam bana 50 tane mesaj attı. Her ilanıma özendi bezendi yok çok zor durumdayım yok müzik aşkıyla yaniyorum tutuşuyorum hiç ekipmanım yok yardımcı olun kullanmadıgınız cihazları verin jack bile pena bile kabul ederim diyecek bi adam. İlandaki zoom prosesörüde bu şekilde yalvardıgı bi arkadaş yolladı. Ayiptir günahtır ya kul hakkı yemektir bu. Hiçmi insanlık yok anlamiyorum ben. Bide pişkin pişkin ilan açıklamaları yapmış. Bedavadan aldıgı cihazları satıp para kazanacak bu kadar mı düştü insanlar ya.
Sahibinden.com da 300 tlden baslayip 220 tlye kadar inen hardcase dahil ilan var. Arkadastan ne zaman adres istesem cesitli bahaneler uretiyor. Turkrock tayfasina duyrulur. Aman diyim ...
hakimamca squier ile birlikte fender hardcaseli ilanmı ?